Sancțiunea dură primită de o influenceriță care a rămas goală în ringul de box. Tânăra este vedetă pe OnlyFans VIDEO

Sancțiunea dură primită de o influenceriță care a rămas goală în ringul de box. Tânăra este vedetă pe OnlyFans VIDEO

Daniella Hemsley, în vârstă de 22 de ani, a făcut un gest scandalos după câștigarea meciului de box contra Aleksandrei Daniel. În ceea ce ar putea fi cea mai controversată celebrare a unei victorii, tânăra a rămas goală în ring. Comportamentul său nu a rămas netaxat.

Meciul cu Aleksandra Daniel a reprezentat și prima victorie din cariera sportivă a Daniellei Hemsley. În culmea fericirii, frumoasa luptătoare de box a făcut un gest șocant, moment ce a fost difuzat live la TV.

Daniella Hemsley FOTO Profimedia

Tânăra a rămas dezbrăcată , în fața tuturor. Mai exact, ea și-a ridicat bustiera, fiind singurul obiect vestimentar pe care îl purta în partea superioară a corpului. Potrivit informațiilor oferite de către New York Post, sânii ei au fost expuși atât în fața publicului din arenă, cât și a celui din fața ecranelor de televizor.

Cum a fost sancționată

Euforia de moment are să o coste scump pe frumoasa blondină. Lipsa ei totală de inhibiții nu este însă o surpriză, sportiva fiind, de altfel, cunoscută pe platforma OnlyFans. Publicul se pare că nu a văzut cu ochi buni gestul său, ci unul total nepotrivit. La fel și organizatorii, care au decis să o sancționeze dur.

La scurt timp, Daniella Hemsley a fost înștiințată că s-a bucurat degeaba de victoria obținută . Organizatorii evenimentului au decis să nu îi mai permită participarea în finală.

Noi încercăm să aducem cât mai mulți fani la meciurile de box dintre influenceri și acceptăm că incidentul de la finalul meciului de sâmbătă i-a deranjat pe unii spectatori. Suntem de acord că un astfel de moment nu se ridică la nivelul standardelor competiției noastre. Ne prezentăm scuzele tuturor celor care au fost deranjați de ce au văzut pe transmisiune. Luptătoarea în cauză nu va mai apărea la finala competiției și a decis să ia o pauză de la box”, au anunțat organizatorii, potrivit Daily Star., au transmis aceștia, potrivit Daily Star.

Pe de altă parte, sportiva susține că i s-ar fi acordat permisiunea, în prealabil.

Daniella Hemsley FOTO Instagram

Daniella Hemsley FOTO Instagram

Am primit permisiunea de la organizatori, așa că... M-am entuziasmat prea tare, de ce nu?”, a spus influencerul.

Claressa Shields, multiplă campioană mondială la box, s-a declarat deranjată de gestul vedetei de pe OnlyFans.

Nu îmi place, am muncit atât de mult pentru ca femeile din box să fie respectate pentru abilitățile, meritele și munca lor”, a declarat sportiva.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 Rafinăriile Rusiei, la un pas de colaps după „vizitele” nocturne ale dronelor ucrainene

3 Amănunte din sondajele pe București. Singura certitudine este căderea ireversibilă a lui Piedone

4 VIDEO „Nasty” și-a ales candidatul pentru București! Pe cine susține fostul tenismen?

5 Rusia susține că Kim Jong-un va fi asasinat