Sancţiunile Statelor Unite sunt contraproductive, declară ministrul rus de externe Serghei Lavrov

Sancţiunile Statelor Unite sunt contraproductive, declară ministrul rus de externe Serghei Lavrov

Sancţiunile Statelor Unite împotriva Rusiei sunt contraproductive, dar Moscova este pregătită pentru dialog odată ce partea americană este gata pentru discuţii pe baza respectului reciproc, a declarat sâmbătă ministrul rus de externe Serghei Lavrov agenţiei de presă de stat TASS, preluată de Reuters.

"Nu este pentru prima dată când subliniem că presiunea permanentă a impunerii de sancţiuni fără fapte care să le justifice este contraproductivă şi face ca relaţiile să intre în impas", a spus Lavrov.

"Odată ce partenerii noştri sunt pregătiţi să discute pe bază respectului reciproc şi luând în considerare interesele (reciproce), suntem întotdeauna gata pentru un astfel de dialog", a adăugat el.AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu

4 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…