Sandra Izbașa, nuntă ca-n povești cu nepotul lui Ștefan Bănică Jr.: „Un moment foarte special” FOTO

Sandra Izbașa, nuntă ca-n povești cu nepotul lui Ștefan Bănică Jr.: „Un moment foarte special” FOTO

La doi ani distanță de când au spus „Da” în fața ofițerului de stare civilă, fosta mare gimnastă Sandra Izbașa și actorul Răzvan Bănică, nepotul lui Ștefan Bănică Jr., s-au căsătorit și religios, duminică, 30 iulie.

Sandra Izbașa, în vârstă de 33 de ani, a atras toate privirile, iar la marele eveniment au fost prezente multe vedete din lumea sportului, precum Monica Roșu, Cătălina Ponor, Larisa Iordache, dar și antrenorii Octavian Bellu și Mariana Bitang.

Slujba a avut loc la Biserica „Vatra Luminoasă” din București, iar fosta gimnastă a optat pentru o rochie demnă de o prințesă, cu un buchet cu flori albe. De asemenea, petrecerea s-a ținut la un restaurant de lux din inima Capitalei.

Un moment foarte special și ne bucurăm din suflet că am putut să luăm parte la această slujbă minunată și că suntem căsătoriți în fața lui Dumnezeu. Emoții, ca de fiecare dată, atunci când te pregătești și îți dorești să iasă un lucru perfect, pui suflet, pui emoție și, mai ales, că astăzi ne-am dorit să fie ziua noastră, pentru că exact acum trei ani noi ne-am cunoscut”, a declarat Sandra Izbașa, după slujbă, potrivit Antena 3 .

La slujba religioasă cei doi au fost însoțiți de părinții spirituali Andreea Răducan și soțul ei, Daniel Tandreu.

Fosta gimnastă, campioană olimpică în anul 2008 și 2012, a dezvăluit că a simțit fluturi în stomac pentru prima dată la vârsta de 30 de ani: „Prima oară m-am îndrăgostit la 30 de ani. N-am avut timp de relații, nu poți să faci două lucruri bine, în același timp. M-am axat pe sportul de mare performanță”.

Sandra Izbaşa a fost cerută în căsătorie în anul 2020 , în ziua de Crăciun, iar în luna iulie a anului 2021 a avut loc cununia civilă.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 Rafinăriile Rusiei, la un pas de colaps după „vizitele” nocturne ale dronelor ucrainene

3 Amănunte din sondajele pe București. Singura certitudine este căderea ireversibilă a lui Piedone

4 VIDEO „Nasty” și-a ales candidatul pentru București! Pe cine susține fostul tenismen?

5 Rusia susține că Kim Jong-un va fi asasinat