Sânge în bagajul unui român. Autoritățile britanice, în stare de alertă: ce au găsit în valiză

Sânge în bagajul unui român. Autoritățile britanice, în stare de alertă: ce au găsit în valiză

Angajații aeroportului din Liverpool au observat că din bagajul de cală al unui pasager curgea sânge și au trimis 40 de bagaje înapoi spre Cluj-Napoca, pentru investigații. Incidentul s-a petrecut duminica trecută.

Bagaje de cală. FOTO Shutterstock

Pasagerul român a plecat din Cluj-Napoca spre Liverpool, având bagajul îndesat cu carne de porc pentru sărbători, însă alimentele s-au dezghețat înainte să ajungă la destinație. Sângele curs din bagajul respectiv, a ajuns și la alte bagaje care se aflau în preajmă, iar reprezentanții aeroportului din Liverpool au decis să le trimită pe toate înapoi către România.

Bagajele au ajuns înapoi pe aeroportul din Cluj-Napoca, iar în momentul în care principalul bagaj suspect a fost deschis, angajații aerogării din România au descoperit carnea de porc pregătită de român pentru a fi gătită de sărbători, în Marea Britanie.

După ce s-a descoperit faptul că nu s-a comis nicio ilegalitate, cele 40 de bagaje au fost trimise înapoi spre Liverpool, pentru ca pasagerii să le poată recupera.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu

4 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…