Sania lui Moș Crăciun, pe radar. Zborul său prin lume este urmărit cu sufletul la gură

Sania lui Moș Crăciun, pe radar. Zborul său prin lume este urmărit cu sufletul la gură

Spiridușii lui Moș Crăciun fac ultimele retușuri jucăriilor, iar echipajul de la sol pregătește sania. Cu munca aproape finalizată, Moș Crăciun va apărea pe radar în ziua de 23 decembrie 2023.

Monitorizarea saniei zburătoare a lui Moș Crăciun. FOTO flightradar24.com

Sania zburătoare a moșului este monitorizat de Flightradar24.com sau în aplicația Flightradar24 pentru iOS și Android.

Aplicația flightradar24.com , ce monitorizează toate zborurile de pe planetă în timp real, se ocupă bineînțeles – cu o secțiune jucăușă - și de cel mai important zbor din an, cel al lui Moș Crăciun, care are o sanie specială, cu reni zburători cu autonomie foarte mare, ce o depășește pe cea a avioanelor Boeing și Airbus.

Cum să folosiți trackerul lui Moș Crăciun

Pentru a-l urmări pe Moș Crăciun pe Flightradar24, se poate accesa un link special de urmărire sau căutați în „SANTA1”, „HOHOHO„ sau „R3DNO53” începând cu ora 21.00 a zilei de sâmbătă, 23 decembrie 2023.

Moș Crăciun va pleca de la Polul Nord în jurul orei 4.00, pe 24 decembrie 2023, pentru a se îndrepta către primele case pe măsură ce se lasă noaptea în zonele orare din estul îndepărtat.

La ora 10 (ora României), sania lui Moș Crăciun, al cărei cod de identificare pe radare este „HoHoHo“, era la mai puțin de 1.000 de kilometri de coasta de est a Australiei.

Sania lui Moș Crăciun este un model unic, cu 9 motoare, înregistrat HOHOHO (MSN 0001). Potrivit specialiștilor, are 1.753 de ani, fiind cea mai veche aeronave activă din lume.

LIVE Satul lui Moș Crăciun, de la Polul Nord. Bine ați venit în locul unde trăiește cel mai așteptat personaj din lume! VIDEO

Satul lui Moș Crăciun se găsește la Polul Nord, în orașul Rovaniemi din Finlanda. Rovaniemi este capitala provinciei Laponia. Oamenii de pretutindeni pot vedea în direct ce se întâmplă în Santa Claus Village (engl. - satul lui Moș Crăciun).

Copiii și părinții îl pot întâlni pe Moș Crăciun și să traverseze Cercul Arctic magic în fiecare zi la Satul lui Moș Crăciun, situat în localitatea Rovaniemi din Laponia, Finlanda.

Moș Crăciun își petrece timpul în Satul lui Moș Crăciun în fiecare zi a anului pentru a avea grijă ca misiunea lui - aceea de a pentru a oferi cadouri, dar și pentru a răspândi dragoste și bunăvoie pe tot globul - să fie îndeplinită cu succes în fiecare an.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 Rafinăriile Rusiei, la un pas de colaps după „vizitele” nocturne ale dronelor ucrainene

3 Amănunte din sondajele pe București. Singura certitudine este căderea ireversibilă a lui Piedone

4 VIDEO Președintele Iranului, Ebrahim Raisi, a murit / „Niciun semn de viață” la locul accidentului, spune televiziunea de stat iraniană

5 VIDEO „Nasty” și-a ales candidatul pentru București! Pe cine susține fostul tenismen?