Sanna Marin ar putea juca în filme. Fostul premier finlandez a semnat cu o agenție de talente

Sanna Marin ar putea juca în filme. Fostul premier finlandez a semnat cu o agenție de talente

Fostul prim-ministru finlandez Sanna Marin a semnat cu o companie de divertisment și de management al talentelor Range Media Partners.

Sanna Marin ar putea juca în filme FOTO Profimedia

Marin urmează să exploreze oportunități în domeniul media și al divertismentului, inclusiv în domeniul TV, film, audio și parteneriate de brand, a relatat miercuri Variety.

Range Media Partners - printre ai cărei clienți se numără vedete de la Hollywood precum Bradley Cooper, Tom Hardy și Keira Knightley - spune că lucrează cu o „echipă de lideri renumiți din industrie pentru a oferi artiștilor interpreți și înregistrări, regizorilor, scriitorilor, sportivilor profesioniști și altora din industria de divertisment servicii de management și reprezentare de cea mai bună calitate".

La începutul acestei luni, Marin s-a alăturat, de asemenea, Institutului Tony Blair în calitate de consilier strategic . În acest rol, Marin îi va consilia pe liderii politici cu privire la programele lor de reformă, potrivit politico.eu .

Marin, care a devenit cel mai tânăr prim-ministru al Finlandei la vârsta de 34 de ani în 2019, a demisionat în aprilie după ce a pierdut alegerile naționale. Partidul său social-democrat s-a clasat pe locul al treilea, în urma Partidului Coaliției Naționale de centru-dreapta și a Partidului Finlandez anti-imigrație.

În timpul mandatului său de premier, Marin s-a confruntat la un moment dat cu un control asupra cheltuielilor sale pentru micul dejun, iar apoi, în august 2022, a trecut un test antidrog după ce o înregistrare video în care dansa exuberant într-o ieșire cu prietenii a fost difuzată în presă.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 După America Express, copiii Andreei Esca fac din nou echipă la Antena 1. Alexia Eram: „M-am simțit foarte bine la filmări”

3 „Ar fi primul val al ofensivei”

4 Ovidiu Popescu, umilință maximă din partea patronului. Cu ce echipă va semna cel mai vechi om din lotul FCSB

5 Voi vedeți ce se întâmplă în Polonia?