Șapte copii și doi adulți, răniți după ce un SUV s-a izbit puternic în clădirea unei şcoli din Londra - VIDEO

Șapte copii și doi adulți, răniți după ce un SUV s-a izbit puternic în clădirea unei şcoli din Londra - VIDEO

O fetiță a murit după ce un SUV s-a izbit într-o școală primară din sud-vestul Londrei. Şapte copii şi doi adulţi au fost răniţi şi sunt trataţi la faţa locului, relatează Sky News.

FOTO: Captură Video

UPDATE: O fetiță a murit după ce un Land Rover s-a izbit într-o școală primară din sud-vestul Londrei.

Anterior, poliția a anunțat că șapte copii și doi adulți au fost răniți după ce un Land Rover s-a izbit de o școală primară din Wimbledon.

Șoferul, o femeie în vârstă de 40 de ani, a fost arestat sub suspiciunea de a fi provocat gravul accident.

Aproximativ 20 de ambulanțe, un elicopter și mai multe utilitare ale pompierilor se află la The Study Preparatory School de pe Camp Road după ceea ce poliția a descris ca fiind o „coliziune gravă”.

Potrivit sursei citate, în momentul impactului ar fi avut loc o festivitate de premiere în curtea școlii.

Poliția metropolitană a confirmat că incidentul nu are legătură cu terorismul, adăugând că „o anchetă este în curs de desfășurare pentru a înțelege toate circumstanțele în care a avut loc”.

Școala independentă este destinată fetelor cu vârste cuprinse între patru și 11 ani și se află pe Wimbledon Common, la doar un kilometru și jumătate de All England Lawn Tennis and Croquet Club, care găzduiește faimosul turneu de tenis de renume mondial.

Parlamentarul local Stephen Hammond a descris acest eveniment ca fiind un „sfârșit tragic de semestru” pentru fete și „crede că unele persoane se află în stare critică”.

Atât ministrul de interne Suella Braverman, cât și primarul Londrei, Sadiq Khan, au declarat, de asemenea, că gândurile lor sunt alături de cei afectați.

Poliția din Merton a scris pe Twitter că „o mașină s-a izbit într-o școală”, adăugând: „Mai multe persoane sunt tratate la fața locului”.

Serviciile de urgență au fost alertate joi cu privire la incident cu puțin înainte de ora 10:00.

Jacquie Beltrao, de la Sky News, care se află la fața locului, a declarat: „Am fost la fața locului: "Acesta este un drum foarte mic, chiar lângă Wimbledon Common. Este foarte îngust și foarte liniștit. Văd aproximativ opt ambulanțe. Un ofițer de poliție a spus că el crede că incidentul a fost cauzat de o mașină scăpată de sub control. Drumurile din jur au fost închise și în jurul meu stau o mulțime de ceea ce par a fi părinți. Este dificil de știut exact ce s-a întâmplat, dar știm că există victime și că acestea sunt transportate la spital.”

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 După America Express, copiii Andreei Esca fac din nou echipă la Antena 1. Alexia Eram: „M-am simțit foarte bine la filmări”

3 Rafinăriile Rusiei, la un pas de colaps după „vizitele” nocturne ale dronelor ucrainene

4 Voi vedeți ce se întâmplă în Polonia?

5 „Ar fi primul val al ofensivei”