Şapte morţi într-un incendiu izbucnit la un club de noapte din sud-estul Spaniei - FOTO VIDEO

Şapte morţi într-un incendiu izbucnit la un club de noapte din sud-estul Spaniei - FOTO VIDEO

Șapte persoane au murit duminică dimineaţa într-un incendiu izbucnit la club de noapte din Murcia, în sud-estul Spaniei, iar alte patru persoane au fost rănite, au anunţat serviciile de urgenţă spaniole, relatează AFP şi Reuters.

FOTO 112 REGION DE MURCIA

Incendiul a izbucnit la primele ore ale dimineţii în clubul de noapte Teatre din cartierul Atalayas, au anunţat serviciile de urgenţă pe platforma socială X.

„Serviciile de urgenţă confirmă şase decese în interiorul clubului de noapte Teatre”, a scris primarul Jose Ballesta pe X, adăugând că o anchetă a fost deschisă pentru a se stabili cauza incendiului.

Patru persoane au fost rănite, două femei de 22 şi, respectiv, 25 de ani, şi doi bărbaţi de 41 şi, respectiv, 45 de ani, care s-au intoxicat cu fum.

Pompierii şi echipele de urgenţă au continuat să caute supravieţuitori duminică dimineaţă şi au avertizat că numărul victimelor ar putea să crească.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 Rafinăriile Rusiei, la un pas de colaps după „vizitele” nocturne ale dronelor ucrainene

3 Amănunte din sondajele pe București. Singura certitudine este căderea ireversibilă a lui Piedone

4 VIDEO Președintele Iranului, Ebrahim Raisi, a murit / „Niciun semn de viață” la locul accidentului, spune televiziunea de stat iraniană

5 VIDEO „Nasty” și-a ales candidatul pentru București! Pe cine susține fostul tenismen?