Săpunaru, suspendat o etapă. FC U Craiova, amendă de 52.500 de lei

Săpunaru, suspendat o etapă. FC U Craiova, amendă de 52.500 de lei

Căpitanul echipei Rapid Bucureşti, Cristian Săpunaru, a fost sancţionat, miercuri, de Comisia de Disciplină a Federaţiei Române de Fotbal cu suspendare pentru un joc şi o penalitate sportivă de 9.400 de lei, în urma incidentelor de la partida cu FC U Craiova, care s-a disputat la Târgu Jiu.

Săpunaru a fost pedepsit în urma unui scandal

Totodată, clubul organizator, FC U Craiova, a fost sancţionat cu o penalitate sportivă de 52.500 de lei, au declarat pentru AGERPRES , surse apropiate Comisiei de Disciplină.

Preşedintele clubului de fotbal Rapid Bucureşti, Daniel Niculae, afirmase, luni, că în opinia sa căpitanul echipei, Cristian Săpunaru, nu are de ce să fie suspendat în urma incidentelor de la finalul partidei cu FCU Craiova, de la Târgu Jiu, în etapa a 10-a a Superligii.

"Eu nu mă aştept la nicio suspendare a lui Săpunaru, pentru că nu are de ce să fie suspendat, clar. Cred că nu ar mai trebui să vorbim despre evenimentele neplăcute care s-au întâmplat cu Craiova, pentru că a trecut deja o bună bucată de timp, iar Cristi Săpunaru nu are de ce să fie suspendat. Eu sper şi sunt ferm convins că el nu va fi suspendat, pentru că nu sunt motive să fie suspendat", a declarat Niculae la Arena Naţională.

Căpitanul echipei Rapid, Cristian Săpunaru, a fost implicat la finalul partidei pierdute în faţa formaţiei FCU Craiova cu scorul de 1-0, din etapa a 10-a a Superligii, într-un conflict cu unul dintre suporterii adverşi care au pătruns la vestiarele stadionului din Târgu Jiu. În urma acelei altercaţii, suporterul echipei oltene a fost sancţionat de către Jandarmerie.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Era omul Rusiei? / O anchetă de contraspionaj duce la demiterea comandantului polonez al EUROCORPS, locotenent-generalul Jaroslaw Gromadzinski

4 Nu le zice rău Ciucă...

5 „Lebăda neagră”, noul trend pe internet după prăbușirea podului din Baltimore. Ce teorii ale conspirației circulă pe rețelele sociale