Sarah, fiica Anamariei Prodan, nu a fost lăsată să intre într-un club de fițe de pe litoral. Ce motiv au invocat cei de la intrare

Sarah, fiica Anamariei Prodan, nu a fost lăsată să intre într-un club de fițe de pe litoral. Ce motiv au invocat cei de la intrare

Sarah Dumitrescu, fiica din prima căsătorie a impresarei Anamaria Prodan cu baschetbalistul Tibi Dumitrescu, a avut parte de o experiență neplăcută sâmbătă, 12 august, pe litoral.

Anamaria Prodan și fiica ei Sarah Dumitrescu FOTO Facebook (Arhivă)

Fiica Anamariei Prodan nu a fost lăsată să intre într-un club de fițe din stațiunea Mamaia, fiind oprită la intrare de agenții de pază. Aceștia nu i-au permis accesul în club fiicei impresarei fiindcă dress code-ul din acea seară era „White”, astfel ținuta trebuia să fie alcătuită numai din haine albe .

Totuși, Sarah Dumitrescu s-a prezentat la intrarea clubului într-un top alb și pantaloni scurți albaștri. După ce a așteptat zeci de minute să fie lăsată să intre în club și după ce a dat mai multe telefoane, acesteia i s-a permis accesul, conform cancan.ro.

Din anul 1998 și până în 2007, Anamaria Prodan a fost căsătorită cu baschetbalistul român Tiberiu Dumitrescu , cu care are două fete Rebecca și Sarah. Din căsătoria cu Laurențiu Reghecampf îl are pe Laurențiu Junior.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 După America Express, copiii Andreei Esca fac din nou echipă la Antena 1. Alexia Eram: „M-am simțit foarte bine la filmări”

3 „Ar fi primul val al ofensivei”

4 Ovidiu Popescu, umilință maximă din partea patronului. Cu ce echipă va semna cel mai vechi om din lotul FCSB

5 Voi vedeți ce se întâmplă în Polonia?