Șarapova arată senzațional la 36 de ani: cum își menține silueta, după retragere și o naștere VIDEO

Șarapova arată senzațional la 36 de ani: cum își menține silueta, după retragere și o naștere VIDEO

Elixirul tinereții“ există! Aceasta e vestea bună. Cea proastă e că, pentru a-l obține, e nevoie de efort. Și de transpirație. În mod constant, zi de zi, fără pauză. Și, având în vedere că cei mai mulți oameni depun armele după o vârstă și caută scurtatura și comoditatea, ajungem să ne întrebăm unde s-au dus tinerețea și sănătatea noastră.

Maria Șarapova

Ce-i drept, nu toată lumea e așa și avem multe exemple cu oameni care se luptă pentru a-și prelungi tinerețea și, împlicit, pentru a avea o viață de bună calitate. Maria Șarapova (36 de ani) e încă o dovadă în acest sens. Deși a renunțat la sportul de performanță la începutul anului 2020, când a disputat ultima partidă în circuitul WTA, rusoiaca arată senzațional și acum. Atenție: între timp, ea a fost și însărcinată. În iulie 2022, a născut primul ei copil, un băiat.

Deși nu mai practică sportul la nivel de performanță, Șarapova face sport, în mod constant, pentru a-și menține tinerețea, sănătatea și silueta. Clipul pe care tocmai l-a postat pe Instagram confirmă acest lucru (video jos).

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 Rafinăriile Rusiei, la un pas de colaps după „vizitele” nocturne ale dronelor ucrainene

3 Amănunte din sondajele pe București. Singura certitudine este căderea ireversibilă a lui Piedone

4 VIDEO „Nasty” și-a ales candidatul pentru București! Pe cine susține fostul tenismen?

5 Rusia susține că Kim Jong-un va fi asasinat