Sarca, despre conflictul din Piaţa Constituţiei: Există un bănuit în cauză; se află internat într-o clinică

Sarca, despre conflictul din Piaţa Constituţiei: Există un bănuit în cauză; se află internat într-o clinică

O persoană bănuită de agresiunea din Piaţa Constituţiei, care a avut loc duminică seara, se află internată într-o clinică medicală, a anunţat purtătorul de cuvânt al Poliţiei Capitalei, Diana Sarca.

"Există un bănuit în cauză, bărbat indicat de mai multe persoane ca posibil agresor. Acesta se află internat într-o clinică medicală, urmând ca, la momentul în care medicii îşi vor da acordul, să fie continuată ancheta", a spus Sarca, într-o declaraţie de presă.

Ea a precizat că INML a finalizat necropsia persoanei decedate în urma scandalului de duminică seara, iar concluzia este că decesul a fost cauzat de o hemoragie meningo-cerebrală ce a survenit unui traumatism cranian, leziune ce s-a putut produce prin lovire cu un corp dur.

"Celelalte leziuni constatate, la nivelul spatelui şi membrelor, s-au putut produce prin lovire cu un corp dur. Pe corpul persoanei decedate nu au fost identificate alte leziuni", a arătat Sarca.

Potrivit sursei citate, au fost conduse la audieri mai multe persoane, care dau declaraţii cu privire la eveniment.

"A continuat activitatea de cercetare la faţa locului, în piaţă şi sunt vizionate alte imagini surprinse de camerele de supraveghere. În funcţie de conţinutul declaraţiilor, dar şi de datele ce rezultă din investigaţii şi vizionarea imaginilor, vor fi conduse la audieri şi alte persoane", a afirmat Sarca. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

3 De citit...

4 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

5 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”