Săriți, hoții s-au furat între ei! Ciolacu a cerut audit financiar la PSD din cauza cheltuielilor cu consultanții de campanie!

Săriți, hoții s-au furat între ei! Ciolacu a cerut audit financiar la PSD din cauza cheltuielilor cu consultanții de campanie!

Săriți, hoții s-au furat între ei! Ciolacu a cerut audit financiar la PSD din cauza cheltuielilor cu consultanții de campanie!

Marcel Ciolacu, președintele interimar al PSD, a cerut un audit financiar la partid, au declarat pentru G4Media.ro surse politice. Motivul a fost disputa din ultimul Comitet Executiv al partidului (CEX) pe tema cheltuirii banilor în campaniile electorale de la alegerile prezidențiale și cele europarlamentare.

Potrivit sursele G4Media, în ședința de săptămâna trecută, Radu Moldovan și Olguța Vasilescu au susținut că s-au cheltuit prea mulți bani cu “oameni care nu au făcut altceva decât să încurce lucrurile”, făcând referire la consultanții de imagine care au avut contracte pentru campania electorală.

Șeful echipei de consultanți din campania pentru alegerile prezidențiale a fost Anton Pisaroglu. Fost șef de securitate și consilier la firmele lui Frank Timiș și Dragoș Dobrescu, potrivit Profit.ro, el a intrat ulterior în consultanță politică. A devenit partenerul lui Alan Blaine Stone, fondator și fost CEO al firmei americane de apărare Circinus Defense LLC, dar și al lui Marshall Comins, un consultant politic cu proiecte în Rusia.

Olguța Vasilescu a relatat în ședința CEX un moment tensionat dintre Mihai Fifor și unul dintre consultanți. Aceștia ar fi avut o dispută dură pentru că fostul secretar general nu a vrut să semneze pentru plata unor facturi, după cum a explicat Vasilescu.

La sedinta CEx de la ora 15:00 ar urma să participe și fosta șefă a partidului. Viorica Dăncilă este acum șefa Organizației de Femei a PSD și, potrivit statutului, liderul acestei organizatii este membru în Comitetul Executiv National și are drept de vot. SURSA: G4Media.ro

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 S-a ținut de cuvânt! Bolojan a tăiat joi jumătate din posturile de la CJ Bihor și desființează trei structuri …

2 Un jandarm sibian de 43 de ani, coronasceptic, a murit după ce s-a infectat / Căpitanul Ionuț Câmpean, acum câte…

3 FOTO Priviți unde și-a parcat mașina Nicușor Dan în prima zi de Primar General al Capitalei

4 VIDEO Primul Guvern USL s-a făcut în Dubai, pe marginea piscinei hotelului Atlantis / Scheletele lui Ponta și Gh…

5 Asta este consiliera șefului AEP! Mitulețu-Buică tocmai i-a acordat o insignă și o diplomă de excelență!