Săriți, Mădălina Ghenea a umplut netul de craci!

Săriți, Mădălina Ghenea a umplut netul de craci!

Mădălina Ghenea știe cum să-și țină fanii în priză. Actrița face senzație pe rețelele de socializare de fiecare dată când postează fotografii. Mădălina adoră să pozeze sexy și să poarte ținute provocatoare, care îi pun în valoare trupul perfect.
 
Recent, actrița s-a fotografiat în balconul apartamentului într-o ținută super sexy. Mădălina Ghenea și-a pus o fustă roșie, de-o palmă, și și-a etalat picioarele interminabile. 

Cum era de așteptat, fanii au înroșit butonul de like și i-au lăsat sute de comentarii. “Simply THE BEST”, “Frumoasă!” “Wow, ești un vis!”, “Superbă” – sunt doar câteva dintre comentariile postate de internauți. Printre cei care au postat mesaje pe profilul actriței se numără și Mihai Bobonete. Îndrăgitul actor din Las Fierbinți i-a lăsat Mădălinei un comentariu amuzant: “Gata știu! Sărut mâna! Gărdulețul forjat e de la Leroy Merlyn...este?”.

Mădălina Ghenea a primit un rol în filmul “House of Gucci”. Actrița o interpretează pe celebra Sophia Loren și joacă alături de nume ca Lady Gaga sau Al Pacino. Imaginile de la filmări în care apare la brațul legendei de la Hollywood au făcut deja înconjurul lumii. SURSA: protv.ro

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Șeful unui clan mafiot din Austria și-a tocat dușmanii, i-a făcut mici și i-a mâncat cu muștar și ceapă

2 Așa o fi? / Sau e doar o nouă intoxicare a Mafiei PSD?

3 „Piggy își bate la propriu joc de voi gâștele” / Oana Zăvoranu șterge pe jos cu Oana Roman

4 Ce dobitoc sinistru! / Cozmin Guşă mai apare cu doar 0,125% la Realitatea Plus! / El minte în continuare că are 49…

5 De citit / Cât ne costă prostia și ticăloșia politicienilor care ne conduc