„Sărutul interzis“ produce victime colaterale: Mama președintelui pupăcios, în stare gravă

„Sărutul interzis“ produce victime colaterale: Mama președintelui pupăcios, în stare gravă

Mama preşedintelui Federaţiei Spaniole de Fotbal, Luis Rubiales, suspendat după sărutul controversat de la Cupa Mondială feminină, a fost spitalizată miercuri după trei zile de greva foamei, informează AFP.

Luis Rubiales, imediat după ce a pupat-o pe Jennifer Hermoso

Angeles Bejar, care s-a închis de luni într-o biserică pastorală din Motril (sudul Spaniei), pentru a protesta împotriva "hărţuirii" la care este supus fiul ei, a fost evacuată miercuri după-amiază de către personalul medical de intervenţie şi transportată la un spital, a anunţat Antonio Rodriguez, preotul parohiei.

"Trebuie să vă anunţ că ea a avut o criză şi a trebuit să o ducem de urgenţă la spital", a explicat preotul, adăugând că Angeles Bejar "era obosită, cu multe probleme de sănătate, nu doar la nivel de anemie".

Angeles Bejar anunţase că s-a închis într-o biserică şi a declarat greva foamei până se va găsi o soluţie pentru tratamentul "inuman şi sângeros" la care este supus fiul său. "Voi rămâne închisă în biserica Capuchinos din Motril o perioadă nedefinită, până când i se va face dreptate fiului meu", afirmase aceasta, adăugând că acesta "este tratat aşa cum nu merită".

Femeia a rămas în biserică alături de sora ei, după ce preotul a închis lăcaşul de cult. Mama lui Luis Rubiales i-a cerut fotbalistei Jenni Hermoso să spună adevărul şi să-şi menţină versiunea iniţială.

Mama preşedintelui Federaţiei spaniole a afirmat că nu "poate exista un abuz sexual, pentru că a fost consimţământ de ambele părţi, aşa cum s-a văzut din imagini. De ce sunt atât de cruzi cu el şi ce se află în spatele acestei poveşti". Ca mamă, Angeles Bejar a cerut "înţelegere din partea tuturor, pentru că această situaţie i se poate întâmpla oricui".

FIFA a anunţat sâmbăta trecută că îl suspendă provizoriu pe preşedintele Federaţiei spaniole de fotbal. Parchetul spaniol a comunicat luni că va deschide o anchetă preliminară pentru presupusă "agresiune sexuală". Totodată, preşedinţii Federaţiilor regionale de fotbal din Spania, convocaţi de preşedintele interimar al forului de specialitate, au cerut, luni, demisia imediată a lui Luis Rubiales.

Luis Rubiales, în vârstă de 46 de ani, divorţat şi tată a trei fete, care a triplat bugetul fotbalului feminin la 406 milioane de euro în 2022, aflat la cârma RFEF din 2018, a declanşat o furtună mediatică după ce a sărutat-o pe gură pe jucătoarea Jenni Hermoso, la ceremonia de premiere după titlul mondial cucerit de selecţionata "La Roja" în finala cu Anglia (1-0).

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 Rafinăriile Rusiei, la un pas de colaps după „vizitele” nocturne ale dronelor ucrainene

3 Amănunte din sondajele pe București. Singura certitudine este căderea ireversibilă a lui Piedone

4 VIDEO „Nasty” și-a ales candidatul pentru București! Pe cine susține fostul tenismen?

5 Rusia susține că Kim Jong-un va fi asasinat