Șase angajați ai Serviciului de Transport București au fost confirmați cu COVID-19

Șase angajați ai Serviciului de Transport București au fost confirmați cu COVID-19

Șase cazuri de angajați ai Serviciul de Transport București, dintre care un șofer de autobuz și un vatman, au fost confirmați cu COVID-19, transmite Digi24.

Șase angajați ai Societății de Transport București (STB), între care un șofer de autobuz și un vatman, au fost confirmați cu noul coronavirus. Reprezentanții Primăriei Capitalei au transmis că sunt patru angajați internați deja în spital, trei la Spitalul Victor Babeș și unul la Matei Balș.

La STB a început o anchetă epidemiologică în urmă cu mai bine de două săptămâni, când erau suspecți de Covid 93 de angajați. Între timp, 80 dintre ei au ieșit din izolare.

În acest moment, din cei 11.000 de angajați ai STB lucrează doar 9.000, restul fiind în șomaj tehnic, o măsură luată după ce parcul auto a fost redus cu 40 la sută, întrucât cererea de transport a scăzut foarte mult pe timpul stării de urgență.

În ceea ce privește dezinfectarea parcului auto, reprezentanții STB dau asigurări că se realizează chiar și de două ori pe zi.

 
 
 
 
 
 

 
 


Citește și:

populare
astăzi

1 Descoperire care dă de gândit în Brazilia...

2 O profesoară de Română care susține că „Luceafărul“ lui Eminescu este roman, greu de demis

3 VIDEO De azi se va circula pe 12 km noi din A0, permițând șoferilor o legătură pe autostradă în partea de sud a Capitalei între DN6, DN5 și DN4

4 „Dacă rămâneam cu el era vai de vieţişoara mea. Era un diavol frumos” / I-a fost amantă lui Florin Piersic timp de 9 ani

5 A început „detonarea” lui Piedone? A apărut o „personajă” nouă în peisaj...