Șase răniți în incendiul de la hala de pe șoseaua Ștefănești; unul dintre ei - intubat, la Floreasca

Șase persoane au fost rănite miercuri în incendiul produs la o hală de pe șos. Ștefănești, una dintre ele fiind internată în prezent pe Secția de arși grav a Spitalului de Urgență Floreasca din Capitală, cu arsuri de căi aeriene superioare, fiind intubată.

"Au fost șase persoane rănite. Doi (răniți — n.r.) au fost duși la Spitalul "Sfântul Pantelimon", trei la Spitalul Floreasca, iar un altul s-a prezentat singur la Floreasca. Patru răniți se află la Floreasca. Trei dintre aceștia vor rămâne internați în Secția de chirurgie plastică, având doar arsuri la nivelul feței. Cel de-al patrulea pacient, rănit mai grav și care avea semne de arsuri de căi aeriene superioare dar și arsuri mai grave la nivelul feței și al cavității bucale, a fost intubat și este internat în Secția de arși grav", a declarat, pentru AGERPRES, coordonatorul SMURD București, medicul Bogdan Oprița.

Managerul Spitalului "Sfântul Pantelimon", Gheorghe Popescu, a precizat, la rândul său, că cei doi tineri aduși în unitatea medicală prezintă arsuri pe 7 — 8% din suprafața corpului.

"Avem doi tineri de 23 și 28 de ani, arși în proporție de 7 — 8%. Este și medicul ORL-ist să îi consulte să vadă dacă sunt arsuri de căi respiratorii, nazale. În prezent, sunt evaluați", a spus reprezentantul spitalului.

Un incendiu a izbucnit miercuri la o hală aflată pe șoseaua Ștefănești, flăcările cuprinzând aproximativ 500 de metri pătrați.

AGERPRES/(A — autor: Roberto Stan, editor: Andreea Rotaru, editor online: Simona Aruștei)


Trimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Acesta este PSD, oameni buni! Mitralieră spune că el este un politician în campanie și nu trebuie să opr…

2 Birchall o calcă-n picioare pe Dăncilă! Dezvăluiri despre prefăcătoria acestei pațachine sinistre, despre cum …

3 ULTIMĂ ORĂ / CTP le zguduie capul celor două matracuci pesediste, Firea și Dăncilă.

4 Cum îl descrie Sebastian Lăzăroiu pe președintele Iohannis: Discret, taciturn, a adus, împreună cu strada, un …

5 ULTIMĂ ORĂ / Guvernul va cere schimbarea lui Tudorel Toader din Comisia de la Veneția!

recomandări

Te ia DNA: MIRICA CRISTIAN

S-a lansat Milionarul pentru Android! Descarcă din Play Store

Da, pisica asta chiar există