Satu Mare: Accesul românilor care se întorc din Occident, interzis prin vămile Petea şi Urziceni

Satu Mare: Accesul românilor care se întorc din Occident, interzis prin vămile Petea şi Urziceni

Autorităţile maghiare nu mai permit accesul românilor care se întorc din Occident prin vămile Petea şi Urziceni din judeţul Satu Mare, a declarat, joi, pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt al Inspectoratul Teritorial al Poliţiei de Frontieră Sighetu Marmaţiei, Iulia Stan.

Poliţia de Frontieră Română a anunţat, miercuri, printr-un comunicat de presă, că începând de joi, de la ora 06,00, accesul tuturor cetăţenilor români va fi permis prin mai multe vămi, printre care şi cele două din judeţul Satu Mare, însă au oprit accesul după câteva ore.

"În ce priveşte situaţia de intrare/ieşire din România, este strict decizia autorităţilor maghiare. Sunt două categorii de persoane care pot să tranziteze Petea, mă refer la muncitorii transfrontalieri şi la şoferii de camioane care în continuare pot să treacă prin Petea, iar la Urziceni doar muncitorii transfrontalieri. În rest nu se permite intrarea/ieşirea din Ungaria, decizia este strict a autorităţilor maghiare", a declarat Iulia Stan. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…