Satu Mare: Accident cu 13 răniți pe DN 19, lângă Carei; un autocar implicat

Satu Mare: Accident cu 13 răniți pe DN 19, lângă Carei; un autocar implicat

Un accident rutier soldat cu 13 persoane rănite a avut loc luni seara pe DN 19 între localitățile Petrești și Pișcolt, după ce un autocar înmatriculat în Serbia a lovit o autoutilitară, după care a intrat în șanț, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare, Răducu Silaghi, pentru AGERPRES.

Centrul Infotrafic anunță că circulația rutieră a fost reluată pe DN19, luni, începând cu ora 20,45, între localitățile Pișcolt și Petrești, județul Satu Mare.

Un autocar înmatriculat în Serbia a lovit o autoutilitară, după care a intrat în șanț, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare, Răducu Silaghi, pentru AGERPRES.

"Este un autocar sârbesc — atât șoferul, cât și cei 36 de pasageri sunt cetățeni sârbi — care venea dinspre Oradea spre Satu Mare, iar între localitățile Petrești și Pișcolt a acroșat o autoutilitară care circula din sens opus. Urmează să se stabilească cauzele acroșajului. Cert este că a lovit partea din spate a autoutilitarei, cei din acest vehicul nu au suferit răni. Cei răniți sunt din autocar, care a ieșit în decor și s-a răsturnat într-o parte în șanț. Este vorba de 13 persone transportate la spital. S-a solicitat un elicopter, care a dus o femeie la Oradea la spital", a precizat Silaghi.

La fața locului au ajuns echipe de pompieri, ambulanță și poliție. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 Misterioasa navă iraniană care s-a întors ieri, subit, după trei ani, acasă

3 Document secret rusesc obținut de Washington Post

4 Foarte interesante amănunte...

5 Ucraina a încălcat „linia roșie nucleară” a Rusiei? / Culisele unui atac ucrainean asupra unei ținte-cheie din Rusia