Satu Mare: Anchetă la școala din Negrești Oaș, unde 11 copii au ajuns la spital cu toxiinfecție

Satu Mare: Anchetă la școala din Negrești Oaș, unde 11 copii au ajuns la spital cu toxiinfecție

Conducerea Inspectoratului Școlar Județean Satu Mare a demarat o anchetă la Liceul Tehnologic Ioniță G. Andron din Negrești Oaș, după ce 11 copii au ajuns la urgențe cu toxiinfecție alimentară, a anunțat miercuri, în ședința Colegiului Prefectural, inspectorul general Călin Durla. "Așteptăm rezultatele analizelor de laborator care ne cor confirma sau informa dacă vinovat de această toxiinfecție alimentară este cornul sau laptele", a declarat Durla.

Potrivit acestuia, vineri, 11 martie, 11 copii au ajuns la spital după ora de sport cu stări de greață și vomă. Din analizele medicale a rezultat că ar fi o toxiinfecție alimentară. Copiii nu au fost internați, ei au fost lăsați acasă după câteva ore.

Echipa care anchetează cazul este formată și din reprezentanți ai Instituției Prefectului, Direcției de Sănătate Publică, Direcției Sanitar Veterinare și pentru Siguranța Alimentelor.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...

4 O nouă arestare la vârf în Rusia

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…