Satu Mare: Bolid de 160.000 de euro furat din Rusia, depistat în vama Petea

Satu Mare: Bolid de 160.000 de euro furat din Rusia, depistat în vama Petea

Un autoturism de lux în valoare 160.000 euro, declarat furat din Rusia, a fost depistat de polițiștii de frontieră din vama Petea, informează un comunicat al Inspectoratului Teritorial al Poliției de Frontieră Sighetu Marmației, transmis duminică.

Autoturismul, fabricat în 2016, era condus de un bărbat de 52 de ani din județul Iași.

Mașina, cu numere de înmatriculare din Germania, figura în bazele de date ca fiind căutată de către autoritățile din Rusia.

"Cu ocazia formalităților specifice, polițiștii de frontieră au efectuat verificări în bazele de date cu privire la autoturismul respectiv. Astfel, s-a constatat că în evidențele Interpol mașina în cauză figura ca fiind declarată furată, alerta fiind introdusă de către autoritățile din Federația Rusă din data de 28 ianuarie 2017. În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tăinuire la furt, iar autoturismul în valoare de 160.000 euro a fost indisponibilizat la sediul poliției de frontieră, până la finalizarea cercetărilor", precizează sursa citată.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

3 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

4 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…