Satu Mare: Doi contrabandişti de ţigări reţinuţi în urma unor percheziţii

Satu Mare: Doi contrabandişti de ţigări reţinuţi în urma unor percheziţii

Doi contrabandişti de ţigări din judeţul Satu Mare au fost reţinuţi în urma unor percheziţii domiciliare, fiind ridicată şi o armă cu aer comprimat, informează un comunicat de presă transmis miercuri de Inspectoratul Teritorial al Poliţiei de Frontieră Sighetu Marmaţiei.

Potrivit sursei citate, în baza unor mandate emise de către Judecătoria Satu Mare, poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Halmeu şi a Serviciului Teritorial a Poliţiei de Frontieră Satu Mare - I.T.P.F. Sighetu Marmaţiei, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Satu Mare, au efectuat cinci percheziţii domiciliare la imobile de pe raza localităţilor Halmeu şi Porumbeşti.

"În urma percheziţiilor efectuate, poliţiştii de frontieră au descoperit şi ridicat în vederea confiscării de la domiciliile a doi cetăţeni români, ambii în vârstă de 26 de ani, cantitatea de 8.464 pachete ţigări, de provenienţă ucraineană, 11 telefoane mobile, două staţii de emisie-recepţie, o armă cu aer comprimat şi diferite sume în lei şi valută (45.000 lei şi 29.300 euro). Ţigările, în valoare de peste 99.000 lei, precum şi celelalte bunuri au fost transportate la sediul Poliţiei de Frontieră în vederea continuării cercetărilor", precizează sursa citată.

Cei doi sătmăreni au fost reţinuţi pentru o perioadă de 24 de ore, fiind acuzaţi de contrabandă. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 Misterioasa navă iraniană care s-a întors ieri, subit, după trei ani, acasă

3 Document secret rusesc obținut de Washington Post

4 Foarte interesante amănunte...

5 Eduard Hellvig, atac dur la medicul Cîrstoiu: „Când spectacolul începe să fie fluierat, își iau trusa de machiaj și își văd de drum”