Satu Mare: Ponta își dorește un nou guvern PSD-ALDE-UNPR, după parlamentare

Satu Mare: Ponta își dorește un nou guvern PSD-ALDE-UNPR, după parlamentare

Fostul premier Victor Ponta speră ca după alegerile parlamentare din toamnă să se formeze un nou guvern PSD-ALDE-UNPR, arătând că votul de la alegerile locale va reprezenta 'un semnal foarte clar' în acest sens.

"Rezultatul de la locale va însemna un avantaj și un semnal foarte clar pentru rezultatul de la parlamentare. Eu îmi doresc, și sper și cred că e bine pentru România, ca după alegerile parlamentare un guvern PSD-ALDE-UNPR să guverneze din nou România. Și ca să vă dezamăgesc, sau să anticipez întrebarea, nu cu mine prim-ministru, ci cu un prim-ministru de la PSD, pentru că în PSD sunt destui oameni capabili să fie prim-miniștri", a spus Ponta, într-o conferință de presă susținută la Satu Mare.

El a explicat că acum românii pot să facă o foarte bună comparație între actualul guvern și cel pe care el l-a condus.

AGERPRES /(A — autor: Gheorghe Pietrar, editor: Mirela Bărbulescu, editor online: Andreea Lăzăroiu)

Conținutul website-ului www.agerpres.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informaţiile publicate pe acest site de către AGERPRES sunt protejate de către dispoziţiile legale incidente. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website. Detalii în secţiunea Condiții de utilizare . Dacă sunteţi interesaţi de preluarea ştirilor AGERPRES, vă rugăm să contactați Departamentul Marketing – marketing@agerpres.ro .

Utilizarea secţiunii Comentarii reprezintă acordul dumneavoastră de a respecta termenii şi condiţiile AGERPRES în ceea ce priveşte publicarea comentariilor pe www.agerpres.ro .


Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 Citiți și voi cine s-a prezentat la prima recrutare de soldați organizată de MAPN în 2024

3 „Dacă voiai să câștigi nu era suficient doar să-ți petreci câteva ore cu un bărbat”

4 O informație care dă fiori / Ce știe CIA despre intențiile Rusiei în Europa?

5 Expert despre porcăria comisă de E.ON: Este o înșelătorie, oamenii nu au ce să facă pentru că nu mai există concurență