Satu Mare: Principalul suspect în cazul barmaniţei ucise, prins la graniţă când intenţiona să părăsească ţara

Satu Mare: Principalul suspect în cazul barmaniţei ucise, prins la graniţă când intenţiona să părăsească ţara

Principalul suspect în cazul barmaniţei de 43 de ani ucisă în noaptea de duminică spre luni, într-un local din municipiul Satu Mare, a fost prins în punctul de trecere a graniţei Urziceni, în timp ce intenţiona să intre în Ungaria, conform Inspectoratului Teritorial al Poliţiei de Frontieră (ITPF) Sighetu Marmaţiei.

"În data de 5 martie a.c., în jurul orei 06.00, în Punctul de Trecere a Frontierei Urziceni, s-a prezentat pe sensul de ieşire din ţară, călătorind cu un autoturism, Ştefan R., în vârstă de 39 de ani, domiciliat pe raza judeţului Satu Mare. Cu ocazia efectuării formalităţilor specifice, poliţiştii de frontieră au constatat ca bărbatul este bănuit de comiterea unei crime comise în urmă cu câteva ore, pe raza municipiului Satu Mare, fiind informaţi în acest sens de către lucrătorii din cadrul IPJ Satu Mare. (...) Drept urmare, persoana în cauză a fost predată unui echipaj din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale din cadrul IPJ Satu Mare în vederea luării măsurilor legale ce se impun", se menţionează într-un comunicat de presă transmis luni de ITPF Sighetu Marmaţiei.

Potrivit acestuia, în plus, la controlul efectuat asupra bagajelor personale, într-o geantă de voiaj au fost descoperite 318 pachete cu ţigări, cu timbru fiscal românesc, pentru care bărbatul nu a putut prezenta niciun document de provenienţă.

Barmaniţa avea 43 de ani şi a fost atacată în incinta barului de către un bărbat, care ar fi intenţionat să sustragă bani.

Potrivit unor surse judiciare, mai multe persoane sunt audiate de poliţişti şi procurori.

Localul este închis pentru efectuarea cercetărilor. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Descoperire care dă de gândit în Brazilia...

2 VIDEO De azi se va circula pe 12 km noi din A0, permițând șoferilor o legătură pe autostradă în partea de sud a Capitalei între DN6, DN5 și DN4

3 O profesoară de Română care susține că „Luceafărul“ lui Eminescu este roman, greu de demis

4 A început „detonarea” lui Piedone? A apărut o „personajă” nouă în peisaj...

5 „Dacă rămâneam cu el era vai de vieţişoara mea. Era un diavol frumos” / I-a fost amantă lui Florin Piersic timp de 9 ani