Satu Mare: Suspecţi de trafic de droguri, prinşi în flagrant de DIICOT în timp ce vindeau cannabis

Satu Mare: Suspecţi de trafic de droguri, prinşi în flagrant de DIICOT în timp ce vindeau cannabis

Două persoane din Baia Mare suspectate de trafic de droguri au fost prinse în flagrant de procurorii DIICOT Satu Mare în timp ce vindeau 351 grame de rezină de cannabis, iar o persoană a fost prinsă în timp ce vindea aproape 100 grame de substanţe psihoactive, a informat vineri DIICOT.

Procurorii DIICOT Satu Mare, împreună cu ofiţeri de combatere a criminalităţii organizate, au efectuat activităţi investigative în două dosare privind traficul de droguri şi operaţiuni cu substanţe cu efecte psihoactive şi au prins în flagrant trei persoane suspectate în cele două cauze.

"Astfel, au fost prinşi în flagrant doi suspecţi, domiciliaţi în municipiul Baia Mare, după ce au comercializat cantitatea de 351 grame rezină de canabis în schimbul sumei de 3.000 de euro", precizează sursa citată.

Cele două persoane prinse în timp ce vindeau rezină de cannabis vor fi prezentate Tribunalului Satu Mare cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile.

În cauza privind traficul de substanţe psihoactive, în ziua de 9 februarie a fost prinsă în flagrant o persoană care vindea aproximativ 100 de grame de substanţă psihoactivă pentru suma de 1.400 euro. Persoana inculpată în această cauză a fost pusă sub control judiciar.

La cele două acţiuni de combatere a traficului de droguri şi substanţe cu efecte psihoactive suportul de specialitate a fost asigurat de către Brigada Operaţiuni Speciale Oradea - Serviciul Flagrante. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Un text dur și fără perdea despre ce se întâmplă acum în Ucraina și în „lumea civilizată”

2 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

3 Dezvăluiri despre culisele unor negocieri secrete care ar fi putut termina demult războiul din Ucraina / Putin și Zelenski au fost dispuși să ia în cons…

4 Hărți care dau fiori / Victoria Rusiei în Ucraina ar avea consecințe devastatoare pentru apărarea NATO. România, printre țările aflate în pericol

5 Foarte interesante amănunte...