Satul din Spania care le oferă doritorilor 1.600 euro pe an dacă se mută aici. Ce preț are o casă

Satul din Spania care le oferă doritorilor 1.600 euro pe an dacă se mută aici. Ce preț are o casă

Un sat din Spania, cu prețuri foarte mici la case și peisaje uluitoare, oferă britanicilor și expaților 1.600 de lire sterline pe an pentru a se muta acolo. Amplasat în munții din nord-vestul Spaniei, oficialii din Rubia vor suplimenta veniturile expatriaților cu până la 128 de lire sterline în fiecare lună.

Casele sunt foarte ieftine FOTO Pixabay

Programul se adresează familiilor cu copii pentru a crește numărul de elevi în școlile locale. Iar unul dintre avantajele mutării într-un oraș mai mic este costul mult mai mic al vieții.

O locuință dispusă pe trei etaje, cu o terasă imensă, o mulțime de terenuri și chiar o fermă este disponibilă pentru doar 95.000 de euro.

Cu o populație de puțin peste 1.400 de locuitori, expatriații vor putea să se bucure de liniștea vieții de la sat și să câștige bani în plus în acest timp.

Situat în regiunea Galicia, cel mai apropiat oraș important este Ponferrada, la aproximativ 25 km.

Alt oraș, același program

În altă parte în Spania, un alt oraș cu soare pe tot parcursul anului oferă britanicilor 2.600 de lire sterline pentru a se muta acolo - și chiar mai mult pntru cei care au un copil.

Situat în regiunea muntoasă din nordul Spaniei, orașul idilic Ponga oferă bani tuturor celor care doresc să se stabilească definitiv acolo. Și există un bonus suplimentar - cuplurile vor primi 2.600 de lire sterline pentru fiecare copil pe care îl înregistrează în oraș, potrivit presei spaniole, scrie The Sun .

Ponga este, de asemenea, o localitate perfectă dacă sunteți în căutarea unei vieți liniștite și pașnice - cel mai apropiat oraș este la aproximativ 35 de mile distanță.

Noii rezidenți vor avea la îndemână dealurile ondulate ale Asturiei, precum și plajele uimitoare pentru surfing din Costa Verde.

Orașul pitoresc se află, de asemenea, în apropierea unor defileuri incredibile, cum ar fi Los Beyos.

Ideal pentru iubitorii de mâncare, Ponga este cunoscut și pentru produsele sale locale de înaltă calitate, inclusiv brânza, mierea și mezelurile.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 O informație care dă fiori / Ce știe CIA despre intențiile Rusiei în Europa?

3 AUDIO Numele lui Coldea, într-un nou scandal. Anca Alexandrescu a difuzat înregistrări depuse la DNA

4 Piedone este pe punctul de a pierde inclusiv Sectorul 5... E disperare mare printre acoliții lui... Deh, s-a schimbat joaca...

5 Surprize în noul sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro