Saudiții aruncă lumea fotbalului în aer: Al-Hilal, contract „faraonic“ pentru un antrenor uriaș

Saudiții aruncă lumea fotbalului în aer: Al-Hilal, contract „faraonic“ pentru un antrenor uriaș

Al-Hilal i-a propus un contract "faraonic" antrenorului italian Massimiliano Allegri, pentru a-l convinge să se despartă de actuala sa echipă, Juventus Torino, şi să vină să lucreze în Arabia Saudită, informează Gazzetta dello Sport.

Prințul Bin Salman, omul care conduce Regatul și investește masiv în sport

Conform sursei citate, emisarii lui Al-Hilal s-au întâlnit cu Allegri la Monte Carlo, unde i-au transmis oferta clubului lor: un contract pe trei ani, în valoarea totală de 60 de milioane de euro. La această sumă ar urma să se adauge un bonus substanţial, de 10 milioane de euro la semnătură.

Salariul de 20 de milioane de euro pe sezon oferit de arabi este de aproape trei ori mai mare decât cel pe care Allegri îl încasează în prezent la ''Bătrâna Doamnă" (7 milioane de euro, plus bonusuri).

Massimiliano Allegri are de luat o decizie grea

Massimiliano Allegri are de luat o decizie grea

Massimiliano Allegri ar putea lua în calcul o despărţire de Juventus în această vară, în condiţiile în care relaţiile sale cu unii dintre oficialii clubului torinez nu sunt prea bune în acest moment. La asta se adaugă şi numirea unui nou director sportiv, fără consultarea antrenorului, precizează Gazzetta, care subliniază însă că ultimul cuvânt în privinţa continuităţii lui Allegri îl va avea John Elkann, preşedintele societăţii care patronează clubul Juventus. Între cei doi urmează să aibă loc, în curând, o discuţie decisivă pe această temă.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 Rafinăriile Rusiei, la un pas de colaps după „vizitele” nocturne ale dronelor ucrainene

3 Amănunte din sondajele pe București. Singura certitudine este căderea ireversibilă a lui Piedone

4 VIDEO „Nasty” și-a ales candidatul pentru București! Pe cine susține fostul tenismen?

5 Rusia susține că Kim Jong-un va fi asasinat