Scandal cu britanici beți și violenți la bordul unui zbor spre Tenerife. Ce s-a întâmplat

Scandal cu britanici beți și violenți la bordul unui zbor spre Tenerife. Ce s-a întâmplat

Un zbor easyJet de la Manchester spre Tenerife a fost nevoit să devieze spre Lanzarote din cauza a „opt pasageri violenți” aflați la bord, relatează Daily Mail.

Controlorii de trafic aerian spanioli au precizat că poliția a fost chemată.

Zborul Easyjet EZY34TV a plecat din Manchester vineri, 29 septembrie, imediat după ora 7.00 (ora locală), și a aterizat în Lanzarote în jurul orei locale 13.20.

Patru bărbați aflați la bordul aeronavei vor fi acum amendați după ce au fost identificați și raportați la Agenția spaniolă de siguranță și securitate aeriană (AESA).

Se spune că aceștia erau „beți” când au început să cauzeze probleme, deși au cooperat cu poliția după ce avionul a ajuns în Lanzarote.

Controlorii de trafic aerian l-au ajutat pe pilot să ajungă la noua destinație neplanificată.

Într-o postare, aceștia au precizat: „Echipajul unui zbor de la Manchester la Tenerife Sud ne-a informat despre prezența la bord a opt pasageri violenți. Confruntându-se cu posibilitatea unor agresiuni, aceștia au cerut să devieze spre Lanzarote”

Aceștia au adăugat: „Le-am indicat o rută directă. În același timp, prezența poliției a fost coordonată până la sosirea lor. Reiterăm sprijinul nostru pentru echipajele aeriene și pasagerii care trebuie să suporte astfel de situații”.

Amenzile pentru aceste încălcări pot varia între 50 și 40.000 de lire sterline, iar cei care fac probleme pot fi obligați să plătească costuri de deviere și chiar pot fi excluși de compania aeriană.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 Rafinăriile Rusiei, la un pas de colaps după „vizitele” nocturne ale dronelor ucrainene

3 Amănunte din sondajele pe București. Singura certitudine este căderea ireversibilă a lui Piedone

4 VIDEO Președintele Iranului, Ebrahim Raisi, a murit / „Niciun semn de viață” la locul accidentului, spune televiziunea de stat iraniană

5 VIDEO „Nasty” și-a ales candidatul pentru București! Pe cine susține fostul tenismen?