Scandal imens după Poli Iași - U Craiova 1-4. Primarul Chirica amenință cu retragerea

Scandal imens după Poli Iași - U Craiova 1-4. Primarul Chirica amenință cu retragerea

Poli Iași a pierdut acasă cu Universitatea Craiova un meci pe care părea că-l avea în mână. După 1-0 la pauză, Alin Roman, marcatorul golului, a văzut cartonașul roșu în minutul 60, pentru un cot aplicat în figura lui Baiaram. A urmat dezastrul pentru moldoveni, care au încasat patru goluri, de la Markovic (66), Andrei Ivan (78), Mitriţă (90), şi Roguljic (90+4).

Istvan Kovacs, acuzat că l-a eliminat degeaba pe Alin Roman. Foto Facebook

Ieșenii au răbufnit prin vocea primarului Mihai Chirica. Edilul e convins că Istvan Kovacs l-a eliminat nejustificat pe Alin Roman și a amenințat cu retragerea sprijinului pentru echipă, având în vedere hoțiile din fotbalul românesc.

„Chiar nu merită sa faci fotbal in Liga 1. Este o pierdere de timp și resurse. Rușine! De astăzi nu mai vorbesc de Liga 1, aștept ziua in care hoția nesimțita va lăsa sportul din România sa performeze. Până atunci mă voi ocupa de sportul pentru copii! Din nou, să va fie rușine celor care vă ocupați de Liga profesionistă din România!

Mihai Chirica se declară revoltat de arbitraj. Foto Adevărul

Mihai Chirica se declară revoltat de arbitraj. Foto Adevărul

Copii de 7 și 8 ani strigă Hoțule, hoțule! Bănui că veniseră să vadă o competiție sportivă, nu o jecmăneală de drumul mare! Îmi este rușine pentru trauma prin care trec acești copii. Dacă acesta este fotbalul de liga 1 in România, dacă asta organizează această ligă și dacă credeți ca eu mai stau cu voi la masă, vă înșelați! Sport pentru copii! Se pare că Liga 1 promovează Gheboasă! Bănui ca acolo ne vreți copiii! Vom căuta alte sporturi!”, a scris Mihai Chirica într-o serie de postări pe contul personal de facebook.

Pus la punct de moderatorul Vali Moraru

Vali Moraru, moderatorul emisiunii „Digi Sport Special”, a răbufnit în momentul în care a citit mesajele postate de Mihai Chirica.

”Să nu mai plângem atât, că dispare sportul fără primării și fără autorități! Nu! Autoritățile ar trebui doar să creeze cadrul legal pentru investițiile mediului privat. Poate află și primarul de la Iași că arbitrajul nu e la LPF. Aceeași atitudine nesimțită, că desființăm echipa dacă nu obținem ce vrem. Cui să îi fie rușine, domnule? Lui Istvan Kovacs că a dictat un cartonaș roșu meritat?

Domnule primar, nu vă obligă nimeni să stați la masa asta! Leo Grozavu a promovat echipa, ce să facem? Asta e, trebuie să jucați în Superligă că ați promovat, dar nu vă obligă nimeni să rămâneți. Incredibil! Băi, oameni buni, voi vă dați seama pe cine votați? Ce legătură are Gheboasă cu un cartonaș dictat corect? Nu vă pricepeți? Stați deoparte! Nu e obligatoriu să vă băgați!, a spus Vali Moraru după ce a văzut reacțiile primarului Mihai Chirica.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Ce se întâmplă? / Bombardiere strategice americane B-52H au înconjurat enclava rusă Kaliningrad de la Marea Baltică

2 Horoscop joi, 30 mai. Racii sunt prea curioşi, iar fecioarele nu se pot concentra

3 N-o să vă vină să credeți, dar acest articol a fost publicat în revista SRI...

4 VIDEO Surpriză de proporții, drona care ar fi lovit radarul din Rusia ar fi de fabricație portugheză

5 O lege mai mult decât interesantă promulgată de președintele Iohannis...