SCANDAL în PSD! Baronii i-au dat muie lui Codrin Ștefănescu și au anulat mitingul de la București! Dragnea, acuzat că „a ajuns valetul chelului”!

SCANDAL în PSD! Baronii i-au dat muie lui Codrin Ștefănescu și au anulat mitingul de la București! Dragnea, acuzat că „a ajuns valetul chelului”! Comisarul.ro a fost singura sursă care a dezvăluit în cursul serii de ieri că e scandal mare în PSD în legătură cu mitingul de la București! Iată că a fost deja anulat. Numărul baronilor din teritoriu care l-au înjurat pe Ștefănescu a început să crească în cursul acestei dimineți și Dragnea cam intrase în vrie răspunzând la telefoane. Însă ceea ce a înclinat balanța a fost lipsa de reacție a Gabrielei Firea în sprijinirea evenimentului. Firea a ieșit marți pe TV și n-a spus niciun cuvințel. 

Cea mai tare chestie, spun sursele noastre, este faptul că Dragnea a început să fie perceput ca „valetul chelului”. Bă, frate, ăsta din bufon a ajuns să-i dicteze regelui, a declarat un lider local pentru Comisarul.ro.


Trimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 Să sperăm că aceste lucruri nu se vor adeveri

2 Zvon / Serviciile secrete din NATO ar fi avertizat în legătură cu un „incident de securitate potențial cu impact…

3 Informație exclusivă / Nicușor Dan și Florin Cîțu se vor bate pentru Primăria Capitalei! Firea NU va candida! PM…

4 Așa o fi?

5 VIDEO Aceste roiuri imense de lăcuste se îndreaptă spre China! Tocmai au trecut de Bahrain!

recomandări

Te ia DNA: Constantin Boșcodeală

S-a lansat Milionarul pentru Android! Descarcă din Play Store

Un videoclip care îți încălzește inima