SCANDAL în PSD! Baronii i-au dat muie lui Codrin Ștefănescu și au anulat mitingul de la București! Dragnea, acuzat că „a ajuns valetul chelului”!

SCANDAL în PSD! Baronii i-au dat muie lui Codrin Ștefănescu și au anulat mitingul de la București! Dragnea, acuzat că „a ajuns valetul chelului”!

SCANDAL în PSD! Baronii i-au dat muie lui Codrin Ștefănescu și au anulat mitingul de la București! Dragnea, acuzat că „a ajuns valetul chelului”! Comisarul.ro a fost singura sursă care a dezvăluit în cursul serii de ieri că e scandal mare în PSD în legătură cu mitingul de la București! Iată că a fost deja anulat. Numărul baronilor din teritoriu care l-au înjurat pe Ștefănescu a început să crească în cursul acestei dimineți și Dragnea cam intrase în vrie răspunzând la telefoane. Însă ceea ce a înclinat balanța a fost lipsa de reacție a Gabrielei Firea în sprijinirea evenimentului. Firea a ieșit marți pe TV și n-a spus niciun cuvințel. 

Cea mai tare chestie, spun sursele noastre, este faptul că Dragnea a început să fie perceput ca „valetul chelului”. Bă, frate, ăsta din bufon a ajuns să-i dicteze regelui, a declarat un lider local pentru Comisarul.ro.


Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 O informație care dă fiori / Ce știe CIA despre intențiile Rusiei în Europa?

3 AUDIO Numele lui Coldea, într-un nou scandal. Anca Alexandrescu a difuzat înregistrări depuse la DNA

4 Piedone este pe punctul de a pierde inclusiv Sectorul 5... E disperare mare printre acoliții lui... Deh, s-a schimbat joaca...

5 Surprize în noul sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro