SCANDAL în PSD! Baronii i-au dat muie lui Codrin Ștefănescu și au anulat mitingul de la București! Dragnea, acuzat că „a ajuns valetul chelului”!

SCANDAL în PSD! Baronii i-au dat muie lui Codrin Ștefănescu și au anulat mitingul de la București! Dragnea, acuzat că „a ajuns valetul chelului”!

SCANDAL în PSD! Baronii i-au dat muie lui Codrin Ștefănescu și au anulat mitingul de la București! Dragnea, acuzat că „a ajuns valetul chelului”! Comisarul.ro a fost singura sursă care a dezvăluit în cursul serii de ieri că e scandal mare în PSD în legătură cu mitingul de la București! Iată că a fost deja anulat. Numărul baronilor din teritoriu care l-au înjurat pe Ștefănescu a început să crească în cursul acestei dimineți și Dragnea cam intrase în vrie răspunzând la telefoane. Însă ceea ce a înclinat balanța a fost lipsa de reacție a Gabrielei Firea în sprijinirea evenimentului. Firea a ieșit marți pe TV și n-a spus niciun cuvințel. 

Cea mai tare chestie, spun sursele noastre, este faptul că Dragnea a început să fie perceput ca „valetul chelului”. Bă, frate, ăsta din bufon a ajuns să-i dicteze regelui, a declarat un lider local pentru Comisarul.ro.

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Dobitocul ăsta prezintă știri la Antena 3! / Citiți și voi ce personaje adăpostește cloaca lui Voiculescu!

2 Așa o fi?

3 Cuplu de sătmăreni ucis cu brutalitate. Suspectul a violat soţia şi apoi i-a omorât pe cei doi soţi

4 Fiul lui Sile Cămătaru, la un pas de închisoare din cauza Giorgianei, fosta iubită. Ordin încălcat

5 Tânără care a făcut armata în Marina americană, găsită moartă într-o pădure din Rusia