SCANDAL în PSD! Oprișan despre Dragnea, în CEx: Nu se poate să conducă partidul cu Arsene și țiitoarea! A plătit articole împotriva Olguței Vasilescu

SCANDAL în PSD! Oprișan despre Dragnea, în CEx: Nu se poate să conducă partidul cu Arsene și țiitoarea! A plătit articole împotriva Olguței Vasilescu

SCANDAL în PSD! Oprișan despre Dragnea, în CEx: Nu se poate să conducă partidul cu Arsene și țiitoarea! A plătit articole împotriva Olguței Vasilescu. Liderul PSD Vrancea, Marian Oprișan, l-a atacat frontal pe liderul PSD în ședința CEX de marți seară, reproșându-i Liviu Dragnea că nu se consultă cu nimeni în afară de luarea deciziilor în afară de liderul de la Neamț, Ionel Arsene și Irina Tănase, țiitoarea liderului PSD au declarat ”Nu se poate să conducă partidul cu Arsene și Tănase”, le-ar fi spus Oprișan membrilor CEX, dezvăluie G4Media.ro.

Propunerile de miniștri la Dezvoltare (Suciu) și Transporturi (Cuc) s-ar fi făcut fără consultarea partidului. Cuc s-a transferat cu două săptămâni înainte de numire de la filiala Giurgiu, unde este în conflict cu Niculae Bădău, la filiala PSD Neamț, condusă de Arsene.

Oprișan l-ar mai fi acuzat pe Dragnea că a plătit articole în presă împotriva Olguțăi Vasilescu, pentru a-i submina șansele de a fi numită la transporturi, însă liderul PSD ar fi negat vehement. Cei doi ar fi tăcut în timpul schimbului de replici între Dragnea și Oprișan. Fostul ministru al dezvoltării ar fi convinsă că în spatele atacurilor la adresa ei se află liderul PSD, însă Claudiu Manda, cu care Vasilescu urmează să se căsătorească în curând, speră să fie desmenat pe un loc eligibil pe lista PSD pentru europarlamentare.

Potrivit surselor G4Media.ro, Oprișan i-ar mai fi cerut lui Dragnea să dea drumul dezbaterii în partid pe tema listelor la europarlamentare și a candidatului la prezidențiale. În acest context liderul PSD Vrancea i-ar fi spus lui Dragnea că nu este ”stăpânul partidului”. Oprișan ar mai fi pus problema convocării congresului care să aleagă noul președinte, având în vedere că mandatul lui Dragnea la șefia PSD expiră în luna octombrie. Pentru convocarea Congresului este nevoie de o treime din organizațiile partidului.

De notat că la Marian Oprișan a votat la ultimele CEX-uri alături de Dragnea, fiind împotriva puciștilor. După răbufnirea de ieri, liderul PSD Vrancea a intrat practic în grupul nemulțumiților din partid, alături de Paul Stănescu, Gabriela Firea, Niculae Bădălău (Giurgiu), Dumitru Buzatu (Vaslui), Dan Tudorache (sectorul 1), Dan Nica (Galați) și alți lideri de filiale numulțumiți de stilul autoritar de conducere al liderului PSD.

Potrivit surselor G4Media.ro, nemulțumirile în partid sunt tot mai mari pe fondul temerii că partidul se prăbușește în sondaje și că PSD va înregistra un scor slab la europarlamentare.

La finalul CEx, Oprișan a declarat că la finalul lunii octombrie trebuie organizat congres pentru alegerea președintelui PSD. El a mai spus că, de când a ajuns la București, Liviu Dragnea s-a metamorfozat și face pe stăpânul partidului.

Liviu Dragnea a declarat ulterior că nu este de acord cu afirmația lui Marian Oprișan că el ar face pa stăpânul partidului.

În ceea ce privește organizarea congresului, liderul PSD a spus: „O să discutăm despre asta. Cred că e total inoportun să vorbim despre așa ceva astăzi. Și cred că e părerea tuturor, cu două-trei excepții. (…) Fiind un an cu campanie electorală pentru prezidențiale, de obicei partidele se ocupă de prezidențiale. Și toată lumea crede că nu e oportun să discutăm acum”.

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 De citit! / O fostă agentă a Secret Service dezvăluie ce i-a spus Putin lui Bush, în 2008, la București

2 „Ce ne va trimite data viitoare? Perne?” / Vitali Klitschko, „fără cuvinte” după ajutorul militar promis de Germ…

3 N-au leac! / Priviți ce hartă le-au prezentat ucrainenii americanilor!

4 De belea! Alexandra Stan, din ce în ce mai fierbinte! Să nu dea iar în clocot...

5 VIDEO Încă o dovadă că USR este doar un hârdău de rahat care încă n-a explodat