Acest site folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu modul de utilizare a acestor informații. Află detalii aici. De acord

Scandal în PSD pe portofoliul Justiției! Dragnea face pe niznaiul și dă vina pe Tăriceanu!

E scandal uriaș în PSD din cauza portofoliului de la Justiție. Mai ales după ce au apărut informații cât se poate de credibile că Dragnea s-a făcut ghiocel la Iohannis și a jurat că nu se atinge de Justiție, Apărare și Externe. Ori, așa cum noi am dezvăluit, Dragnea îi promisese Justiția lui Stănescu de Olt pentru prietena sa, madam Moț. Cu care, dealtfel, a și fost în această dimineață în birou la Dragnea, la Camera Deputaților.

Acum, la staborul de la Vila Lac 1, Stănescu și ceilalți baroni cu care s-a aliat i-au cerut lui Dragnea să infirme ce se spune despre înțelegerea subterană cu Iohannis și să ceară portofoliul de la Justiție de la Tăriceanu. Așa se face că Dragnea joacă teatru chiar în aceste momente făcându-se că-i cere lui Tăriceanu ministerul. Iar Tăriceanu se face că lucrează convocând o ședință în care, să ia o decizie...

Cei mai tâmpiți, mai tâmpiți ca baronii lui Dragnea, sunt ăia de la Antena 3, care speră, disperații, că doar, doar...

UPDATE/Tăriceanu: Tudorel Toader, asumat de PSD. Decizia o vom lua în comun

ALDE a decis, marţi, în şedinţă, să îi propună premierului desemnat, Mihai Tudose, păstrarea celor patru minişti din fostul Guvern, pe aceleaşi portofolii, respectiv Graţiela Gavrilescu, Teodor Meleşcanu, Viorel Ilie şi Toma Petcu. Preşedintele formaţiunii, Călin Popescu Tăriceanu, nu a dorit să comenteze situaţia ministrului Justiţiei, Tudorel Toader, despre care a spus că a fost "asumat de PSD".

"Decizia pe care am luat-o este de a păstra aceeaşi participare, numeric vorbind. Vom avea 4 miniştri în viitorul Guv, care vor ocupa aceleaşi portofolii pe care le-au ocupat", a spus Tăriceanu, la finalul şedinţei ALDE, precizând că aceste propuneri vor merge către premierul desemnat, Mihai Tudose.

Propunerile ALDE sunt Graţiela Gavrilescu, vicepremier şi ministru al Mediului, Teodor Meleşcanu, ministru de Externe, Tomac Petcu, ministru al Energiei, şi Viorel Ilie, ministru pentru Relaţia cu Parlamentul.

Întrebat despre soarta lui Tudorel Toader, ministrul independent al Justiţiei, Tăriceanu a spus că "ministerul Justiţiei este un minister care este asumat de PSD".

El nu a dorit să răspundă întrebărilor jurnaliştilor, privind faptul că ALDE l-a propus pe Tudorel Toader în acest post. "Nu pot eu să vă dau niciun element în plus. (...)  Cred că a avut o prestaţie bună, dar aceasta este o decizie care va fi luată în comun", a spus Tăriceanu.


Trimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 PSD se SCINDEAZĂ după congres? Liderii Sudului pun la cale un nou partid: Fără Oltenia, PSD ajunge la 10%!

2 ALARMĂ Firea începe să dea MARILE TUNURI pentru care-a fost împinsă în fruntea Capitalei?

3 ALARMĂ Puterea a votat împotriva desființării pensiilor speciale, dar lasă elevii fără navetă școlară și fără …

4 Informație. Sute de primari PSD își negociază plecarea din partid după prezidențiale! Primar PSD: Dobitocii de…

5 SURSE DNA s-a trezit! Doi miniștri din Guvernul Dăncilă, în lucru!

recomandări

Te ia DNA: Marilena Bogheanu

S-a lansat Milionarul pentru Android! Descarcă din Play Store

Cum se fabrică manual o sticlă din nisip la peste 1000 de grade