Scandal înaintea meciului Israel-România. Un jucător este eliminat din motive disciplinare

Scandal înaintea meciului Israel-România. Un jucător este eliminat din motive disciplinare

Cutremur în tabăra israeliană înainte de duelul crucial cu România: antrenorul echipei Israelului îl scoate din echipă pe Weissman.

Echipa Israelului pierde un om care putea aduce surprize FOTO Mediafax / Alexandru Dobre

Shon Weissman (27 de ani), vârful echipei din Granada, nu va mai fi o opțiune pentru selecționerul Alon Hazan în meciul împotriva României.

Media din Israel relatează că motivul ar fi comportamentul necuviincios al jucătorului după ce a marcat în meciul Israel - Elveția (1-1). Atunci, acesta a mers spre banca de rezerve și a lansat o serie de injurii.

Chiar dacă și-a cerut scuze în vestiar, nu a fost suficient.

Astfel, scrie GSP , autorul golului de egalare din meciul cu Elveția nu va fi luat în considerare pentru confruntarea cu echipa lui Edi Iordănescu. Shon Weissman va urmări meciul de aseară de pe tribunele stadionului din Felcsut.

Weissman a marcat golul egalizator cu Elveția

Atacantul de la Granada plătește pentru comportamentul său la finalul meciului menționat. Intrat pe teren în minutul 81, a marcat în minutul 88 și apoi și-a descărcat furia, aruncând cuvinte jignitoare spre banca de rezerve. Se pare că la baza acestor injurii stă nemulțumirea lui Weissman că nu este folosit ca titular și este chemat pe teren doar în calitate de rezervă, arată GSP.

Federația de la Tel Aviv a încercat să țină incidentul sub acoperire, dar faptele au ajuns în presă. Chiar dacă Weissman și-a recunoscut greșeala și și-a cerut scuze în vestiar, directorul tehnic Yossi Benayoun a considerat că ceea ce s-a întâmplat nu poate fi tolerat, indiferent de cine este jucătorul.

Acesta i-a comunicat că va fi trimis în tribună în seara meciului, alături de alți șase jucători ai lui Alon Hazan, care nu au fost incluși în lista de rezerve sau sunt accidentați: Sagiv Yehezkel (Antalyaspor), Gil Cohen (Ashdod), Ofri Arad (Kairat), Dean David (Maccabi Haifa), Eidan Kartzev (Bașakșehir) și Stav Lemkin (Șahtior).

În actuala campanie pentru Euro 2024, Weissman a jucat în șapte din cele opt meciuri ale Israelului, doar cu Kosovo nu a fost nici măcar pe banca de rezerve. În total, Shon a adunat 336 de minute pe teren, alternând între postura de rezervă și cea de titular.

„A fost din frustrare, pentru că întreaga lume ne exclude din cursa către calificare. Voiam să înjur pe toată lumea, din nefericire, am spus în ebraică, nu în engleză, ca să devină viral”, a declarat Shon Weissman după incident.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 Rafinăriile Rusiei, la un pas de colaps după „vizitele” nocturne ale dronelor ucrainene

3 Amănunte din sondajele pe București. Singura certitudine este căderea ireversibilă a lui Piedone

4 VIDEO „Nasty” și-a ales candidatul pentru București! Pe cine susține fostul tenismen?

5 Rusia susține că Kim Jong-un va fi asasinat