SCANDAL între POTĂI! Dana Grecu l-a dat afară pe IMBECILUL de C.Ștefănescu din studioul Antenei 3!

SCANDAL între POTĂI! Dana Grecu l-a dat afară pe IMBECILUL de C.Ștefănescu din studioul Antenei 3!

Dana Grecu l-a dat afară luni seara pe Codrin Ștefănescu din studioul Antenei 3, după ce PSD-istul a început să îl îngâne și să îl imite pe reprezentantul PNL, Răzvan Prișcă.

Codrin Stefanescu argumenta ca Florin Iordache e un "erou" dar Prisca a replicat ca fostul ministru al Justitiei "a dus distrugerea Justitiei din Romania pana in Monitorul Oficial".

Replica l-a iritat pe secretarul general adjunct al PSD, care a inceput sa il ingane si sa rada de modul in care se vorbea PNL-istul.

Vorbeste ca o rasnita, este setat cu cheita de la partid. E si peltic, vorbeste si nonstop”, a declarat Stefanescu in timp ce deputatul PNL Razvan Prisca vorbea despre relatia PSD cu justitia.

Dana Grecu i-a cerut sa isi ceara scuze si l-a amenintat ca ii taie microfonul in caz contrar, lucru care s-a si intamplat.

La un moment dat Codrin Stefanescu a intrebat: "Ma dati afara din emisiune?", iar Dana Grecu i-a raspuns: "Daca nu va cereti scuze puteti sa plecati".

In acel moment, Codrin Steganescu si-a dat jos lavaliera, si-a luat telefonul de pe masa si a plecat, afirmand: "Ramaneti aici dl Prisca cu Dana Grecu care sustine PNL".

Dana Grecu dupa plecarea lui Codrin Stefanescu din emisiune: ”O să îl respect în continuare, nu îi iau din merite, e unul dintre cei mai buni militanți ai PSD. Vă spun ce nu am mai spus până acum. La alegerile prezidențiale, postul m-a trimis la PDL. Ce înjurături și câte scuipături mi-am luat, nu știe nimeni. Atunci, mi-am jurat, ca în această viață, sub ochii mei, nimeni să nu se mai ia de defectele fizice ale cuiva. Când nu o să mai fiu lăsată să fac asta, o să plec. Dacă președintele României i-ar fi spus lui Prișcă ce i-a spus Codrin Ștefănescu, l-as fi dat afară din emisiune. Chiar dacă aș fi fost dată afară sau dacă aș fi demisionat eu. Îl aștept cu mare drag la emisiune pe Codrin Ștefănescu, dacă o să mai vrea să vină.”




Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 Citiți și voi cine s-a prezentat la prima recrutare de soldați organizată de MAPN în 2024

3 O informație care dă fiori / Ce știe CIA despre intențiile Rusiei în Europa?

4 AUDIO Numele lui Coldea, într-un nou scandal. Anca Alexandrescu a difuzat înregistrări depuse la DNA

5 Piedone este pe punctul de a pierde inclusiv Sectorul 5... E disperare mare printre acoliții lui... Deh, s-a schimbat joaca...