Scandal la Antena 1! Cei trei jurați de la „Chefi la Cuțite”, Bontea, Dumitrescu și Scărlătescu, ies din show

Scandal la Antena 1! Cei trei jurați de la „Chefi la Cuțite”, Bontea, Dumitrescu și Scărlătescu, ies din show

Antena 1 renunță la cei trei jurați ai show-ului culinar „Chefi la Cuțite” - Florin Dumitrescu, Cătălin Scărlătescu şi Sorin Bontea - care au fost ani de zile la cârma uneia dintre cele mai urmărite emisiuni ale postului. Potrivit Paginademedia.ro, anunţul despărţirii a fost făcut chiar de Antena 1, printr-un comunicat de presă, joi seară.

Show-ul Chefi la cuțite, difuzat de Antena 1Foto: Facebook/ Chefi la cutite

„Motivul despărţirii - Refuzul celor 3 juraţi de a participa la filmările din octombrie 2023, conform calendarului de filmare comunicat către ei în martie 2023, refuz exprimat cu foarte puţin timp înainte de data stabilită pentru filmările sezonului 13”, arată comunicatul Antenei 1, în care se menţionează că cei trei urmează să fie înlocuiţi.

„Am fost surprinşi de anunţul de ultim moment al celor trei juraţi, pentru că ne aflam într-un stadiu extrem de avansat al pregătilor pentru filmarea sezonului următor şi pentru că suntem într-o relaţie contractuală cu cei trei.

Motivul principal invocat de aceştia a fost starea de oboseală, deşi a existat o pauză de 6 luni între sezoane. Ne pare rău că toate încercările de a rezolva această situaţie nu au dus la soluţia ideală.” - a spus Mihai Ioniţă, CEO Antena Group.

Mona Segall, cea care i-a descoperit pe cei trei Chefi, atunci când a produs formatul MasterChef, a declarat la rândul ei că a aflat cu surprindere, cu doar o lună înainte de începerea filmărilor pentru umătorul sezon că Florin Dumitrescu, Sorin Bontea şi Cătălin Scărlătescu s-au declarat prea obosiţi pentru a relua proiectul.

Citește comunicatul integral al Antenei 1, pe Paginademedia.ro .


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 Rafinăriile Rusiei, la un pas de colaps după „vizitele” nocturne ale dronelor ucrainene

3 Amănunte din sondajele pe București. Singura certitudine este căderea ireversibilă a lui Piedone

4 VIDEO „Nasty” și-a ales candidatul pentru București! Pe cine susține fostul tenismen?

5 Rusia susține că Kim Jong-un va fi asasinat