Scandal la Ministerul Energiei. Simion a boicotat conferința de presă a lui Virgil Popescu. Jandarmii încearcă evacuarea deputatului AUR

Scandal la Ministerul Energiei. Simion a boicotat conferința de presă a lui Virgil Popescu. Jandarmii încearcă evacuarea deputatului AUR

Ministrul Energiei a amânat conferința de presă care urma să aibă loc astăzi, după ce președintele AUR și-a făcut apariția în sala de conferință a ministerului fără a avea acreditare.

Simion a boicotat conferința de presă a ministrului Energiei FOTO: Inquam Photos

Liderul AUR s-a prezentat în sala de conferințe din Ministerul Energiei, unde Virgil Popescu trebuia să țină o conferință de presă în urma scandalului privind taxarea prosumatorilor. În locul ministrului, a apărut secretarul de stat George Sergiu Niculescu care a anunțat că evenimentul se amână dacă în sală sunt prezente persoane neacreditate.

După anunțul secretarului de stat, George Simion a făcut declarații de la microfonul central, apoi liderul AUR a mers prin minister în căutarea lui Virgil Popescu.

”Am venit să îl întrebăm pe ministrul Popescu ce este cu taxa pe soare. Nu suntem violenţi, batem la uşă. Până ajunge Ordonanţa în Parlament o să îşi producă efectele”, a spus Simion, potrivit News.ro.

În minister și-a făcut apariția și un echipaj al Jandarmeriei pentru a-l scoate pe deputatul AUR din clădire, aceștia l-au legitimat pe George Simion. Președintele AUR refuză se plece din minister susținând că are dreptul de a pune întrebări ca partid de opoziție.

Jandarmii l-au anunțat pe președintele AUR că va fi scos din clădire, după ce acesta a refuzat să părăsească ministerul de bunăvoie. În cele din urmă, deputatul și președintele AUR a ales să plece din minister. Acesta susține că nu consideră că există motive pentru a fi amendat.

„Înțeleg că sunt vreo 100 de jandarmi în jurul ministerului. Domnul ministru își bate joc, este un laș, a demonstrat astăzi. Ieșim din această instituție. Acesta este modul prin care Virgil Popescu dorește să discute cu opoziția. Virgil Popescu nu m-a primit, vreau să vadă românii pentru că vom ajunge să facem dreptate prin actul de guvernare. Nu am fost violent, am intrat la conferința de presă, e dreptul meu să intru în orice instituție”, a declarat președintele AUR în timp ce părăsea instituția.

Sursa: adevarul.ro

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Au dat-o la ziar! / „Nu mai urla când faci sex!” / Anunțul pus pe ușa unui apartament din Turda

2 Ce ne așteaptă după ciclonul polar. Vreme siberiană în România: când se mai anunță căderi masive de zăpadă

3 Victor Pițurcă și șeful Romarm au fost reținuți de DNA

4 „Boris, nu vreau să vă fac rău, dar cu o rachetă ar dura un minut” / Dezvăluiri fără perdea despre Putin făcute de Boris Johnson

5 Voi ce părere aveți? / Text controversat al psihiatrului-vedetă Gabriel Diaconu, care o apără pe doctorița șpăgară de la Suceava