Scandal-monstru între concurenții de la Survivor România! DOC, Remus și Kamara au avut replici tăioase la consiliul de eliminare

Scandal-monstru între concurenții de la Survivor România! DOC, Remus și Kamara au avut replici tăioase la consiliul de eliminare

Orgolile concurenților din tabăra Faimoșilor și tensiunile ajunse la cote maxime au făcut ca un consiliu de eliminare să se transforme într-un scandal-monstru. S-au spus cuvinte dure, iar cei mai vehemenți au fost DOC, Kamara și Remus, din tabăra Faimoșilor.

FOTO ProTV

După ce echipa Faimoșilor a reușit să câștige prima Imunitate a săptămânii, a venit rândul Războinicilor să triumfe în jocul pentru Imunitate și să îi trimită în consiliul de vot pentru eliminare pe Faimoși.

La consiliul de eliminare tensiunile au atins cote maxime. Seara a început cu un dialog tăios între Remus și DOC. Remus a fost cel care a obținut Imunitatea individuală și l-a propus pe DOC spre eliminare. Cei doi Faimoși și-au aruncat replici acide, chiar în fața adversarilor.

"Alegerea mea din această seară este alegerea unui om sincer, autentic, asumat și sensibil. Aș vrea să aleg liniștea și dragostea față de colegii mei și liniștea echipei, în defavoarea unei masculinități toxice, bazată pe un limbaj acid, tăios, ironii, miștouri, acuze și tot ce am simțit eu în această perioadă. Nu o s-o mai lungesc. Alegerea mea este DOC.", a spus Remus Boroiu.

"Am venit la acest Survivor și am întâlnit aceste caractere diverse. În mijlocul lor am întâlnit și șerpi. Șerpi cu mușchi. Printre acești oameni l-am cunoscut pe Remus, care de fiecare dată reușește să pară mai fals. Acest lucru nu face decât să-mi activeze valorile și credința și să mă transforme într-un Sfântul Gheorghe, în lupta cu balaurul și să fiu vorace din punct de vedere verbal și etic. Eu nu am frici și nu mi-e frică de nicio nominalizare a acestui caracter minuscul. Face asta ca să protejeze un alt om, simplu, cu care am început să mă înțeleg.

Am început cu badea Kamara să avem o coerență, dar acest om, domnul Dan, este exact ceea ce vedeți dumneavoastră la televizor. Profunzimea lui e profunzimea unei bălți după ploaie. Îmi pare rău că trebuie să fiu atât de acid. Nu mi se pare drept să fiu nominalizat în aceste condiții. Doar atât este capabil colegul meu, din păcate.",a reacționat DOC.

Războiul orgolilor a continuat, Ada, posesoarea Imunității individuale la feminin, nominalizându-l din nou pe Kamara. Artistul s-a arătat dezgustat de alegerea Adei care a avut și o argumentare nu tocmai potrivită, spunând că acesta e un adevărat Survivor, dar nu are alte opțiuni.

„Sunt votat de persoana care sare pe mâncare înaintea tuturor, care aduce punct din an în Paști”, a comentat Kamara.

Votul colectiv din echipa Faimoșilor a fost Ionuț Iftimoaie. Din tabăra Războinicilor cei 3 concurenți nominalizați sunt Eduard Gogulescu, Alexandra Ciomag și Robert Moscalu.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

3 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

4 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

5 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”