Scandal monstru între Grindeanu și Iordache! Ce vrei bă, să-ți faci statuie pe cadavrul meu? Acum mă omori pe mine, mă faci de râs? Dacă mă fac al dracu și mor cu tine de gât?

Scandal monstru între Grindeanu și Iordache! Ce vrei bă, să-ți faci statuie pe cadavrul meu? Acum mă omori pe mine, mă faci de râs? Dacă mă fac al dracu și mor cu tine de gât?

Scandal monstru între Grindeanu și Iordache legat de plecarea din funcție! Iordache a refuzat categoric să demisioneze și i-a strigat lui Grindeanu că e laș și n-are cuvânt. Că a știut de la bun început ce se va întâmpla. Și că acum încearcă să se scoată basma curată și el să devină hulitul României gratuit. Discuția a avut loc înainte de moțiunea de cenzură în biroul lui Dragnea, la Camera Deputaților. 

UPDATE/14.47 Florin Iordache și-a anunțat demisia.

Ce vrei bă, să-ți faci statuie pe cadavrul meu? Acum mă omori pe mine, mă faci de râs? Dacă mă fac al dracu și mor cu tine de gât?, i-a strigat Iordache. Iar Dragnea tot îngâna în surdină: Mă băieți, eu zic să stați de vorbă, să găsiți o soluție, nu vă certați.

Atenție: în pofida faptului că Iordache este hotărât să nu demisioneze și Grindeanu este ferm hotărât să-l schimbe, nici la această oră lucrurile nu sunt bătute-n cuie! NU s-a luat o decizie definitivă. În definitiv, în Guvern, primul-ministru are decizia dacă se adoptă sau nu un act normativ! Putea să se ducă Iordache cu 5000 de proiecte, în Guvern nu se adoptă prin vot. Dacă primul ministru semnează actele, aia e tot.

De aceea, dacă ar pleca Iordache ar trebui să plece și Grindeanu odată cu el... În fapt, Iordache a fost doar un mesager, cel care a luat decizia, după lege, este Grindeanu...

Mai mult, putea să abroge Ordonanța 13 din fașă. După ce au ieșit oamenii în stradă, dacă era de bună credință, cum zice acum în mod fals că e, avea timp berechet în acea noapte să retragă Ordonanța 13 de la publicare. Publicarea s-a făcut la ora 1.10 noaptea!

Și încă o informație de ultimă oră: pericolul Ordonanței n-a trecut! Șmecheria se va face într-un timp record în Parlament. Băieții au și găsit soluția!


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 De citit...

3 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

4 VIDEO Imagini apocaliptice în Grecia...

5 Dezvăluiri înfiorătoare despre insula pe care britanicii au desfășurat experimente secrete și șocante