Scandal SEXUAL de proporții în PSD! C. Ștefănescu a apărut aseară zgâriat la TV! Una dintre marmote i-a căzut cu tronc chiar lui M.Tudose!

Scandal SEXUAL de proporții în PSD! C. Ștefănescu a apărut aseară zgâriat la TV! Una dintre marmote i-a căzut cu tronc chiar lui M.Tudose!

Scandal sexual de proporții în PSD! C. Ștefănescu a apărut aseară zgâriat la TV! Una dintre marmote i-a căzut cu tronc chiar lui M.Tudose!

În urmă cu doar o zi, s-a aflat că partenera de viață(țiitoarea) a lui Codrin Ştefănescu s-a dezlănţuit din pricina a două sexy-secretare de la PSD. Pe care chelie, spun surse mai mult decât avizate, „le-ar fi băgat în lucru”. Iar dovezi ale lucrărilor făcute de cele două secretare ar fi ajuns la Alice Constantinică.

Acum, s-a aflat şi cine sunt acestea, dar şi că, recent, ele s-au distrat pe cinste în curtea sediului central al partidului, scrie Cancan. 

„Amintirile de neuitat” au ajuns rapid pe conturile lor de Facebook. Cele două tinere care au reuşit să o dezlănţuie pe Alice Constantinică sunt Alina Raluca Ion şi Cristiana Dănilă. Din pricina lor ar fi fost generată o adevărată luptă în familia secretarului general adjunct al PSD. Codrin Ștefănescu a apărut aseară la TV cu zgârieturi!

Cele două sunt secretare la cabinetul lui Codrin Ştefănescu din interiorul sediului naţional al PSD şi i-au înnebunit pe mulţi şefi social-democraţi. Printre cei care nu au fost indiferenţi, ba chiar s-au uitat lung la ele, mai ales la una, este şi o vedetă a zilei, actualul premier Mihai Tudose, dezvăluie B1TV.

În ceea ce priveşte şedinţa foto din curtea PSD, amândouă au ales să poarte rochii roşii, culoarea social-democraţilor, care să le pună în evidenţă atuurile feminine deloc de neglijat, dar nici din cale-afară. La rochii, sexy-secretarele au asortat sandale cu toc stiletto, dar şi poşete în aceeaşi nuanţă.






Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Așa o fi? /

4 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina

5 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria