Scandal sexual în PSD! Președintele PSD Titu era cu ea în curul ăluia de la tineret!

Scandal sexual în PSD! Președintele PSD Titu era cu ea în curul ăluia de la tineret!

Scandal sexual în PSD! Doi pesediști au fost prinși în fapt când și-o trăgeau! Liderul PSD Titu era cu ea în curul ăluia de la tineret! „Șoc la Titu! Un oraș întreg oripilat! Președintele PSD Titu a recunoscut că este bulangiu! Iubitul său este mecanic de locomotivă!”, titrează publicația locală  dambovitanews.ro  citată de  Capital.ro

Ce scrie  dambovitanews.ro :

În zi de sărbătoare, peste locuitorii orașului Titu  o veste ca un trăznet s-a propagat cu o viteză uimitoare, la toți enoriașii ortodocși ce în această sfântă zi de duminică se întorceau de la slujbă: VLAD OPREA președintele PSD TITU a fost prins, în flagrant, întreținând relații sexuale cu un bărbat!

Toată această oribilă scenă s-ar fi petrecut chiar în sediul PSD Titu, unde domnul Vlad Oprea are un birou în calitate de președinte al organizației locale a PSD Titu și ar fi fost surprinsă chiar de către un coleg de partid, care l-a găsit pe Vlad Oprea cu chiloții în vine, iar la spatele său se afla…. Președintele TSD TITU – ANDREI NEAGU.

Prins în fapt, domnul Oprea Vlad i-a recunoscut colegului său că  este pederast și că de aproximativ un an de zile se iubește cu subordonatul său politic Andrei Neagu, președinte al tineretului social democrat de la Titu, funcție pe care tânărul cfr-ist a ajuns să o ocupe cu sprijinul iubitului său Vlad Oprea.

Dacă despre Vlad Oprea se cunoaște faptul că este un apropiat al senatorului Adrian Țuțuianu și că este angajat pe o funcție fantomă în cadrul asociației CIVITAS, despre iubitul său - Andrei Neagu nu se cunosc foarte multe, decât că este mecanic pe locomotivă, că iubește la nebunie plimbările cu trenul dar și nopțile de dragoste în cabina locomotivei.

În acest context se explică și rezultatul extrem de slab care s-a obținut la Titu, la Referendumul Pentru Familie, având în vedre că PNL nu s-a implicat, iar președintele PSD Titu este bulangiu… și nu doar el, ci și președintele TSD Titu-Andrei Neagu, tânăr cu care Oprea Vlad se zvonește că vrea să meargă într-o țară din vestul Europei pentru  a-și oficializa relația de iubire.Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 „Noul Nostradamus” din Brazilia, profeție care dă fiori

2 VIDEO Însurat a 4-a oară la 64 de ani, Florin Zamfirescu și-a luat mașină 4x4 de „tânăr aventurier”

3 „Am văzut-o creață și focoasă și am zis hai să văd ce e de ea”

4 VIDEO Lupte crâncene în Herson / Soldații ucraineni încearcă să scape cu un Humvee după ce sunt surprinși de ruși

5 „Rusia pierde războiul. Pregătiți-vă de consecințe”