Scandal URIAȘ în PSD după ce RISE le-a scos chiloții jegoși pe tarabă! C.Ștefănescu acuză „TRĂDĂTORII”, celălalt trepanat, Pleșoianu, Securitatea!!!

Scandal uriaș în PSD după ce RISE Project le-a scos chiloții jegoși pe tarabă! C.Ștefănescu acuză „trădătorii”, celălalt trepanat, Pleșoianu, Securitatea!!!

Codrin Ștefănescu, secretar general adjunct al PSD, a spus, la Antena 3, că totul e o ”minciună” și că în partid există trădători.

 ”Eu nu am făcut afaceri cu statul, nu a făcut Gabriela Firea. Nici Șerban Nicolae, toată lumea știe averea zero a Olguței Vasilescu. Ei mint de la început. E o manipulare totală. Toată această anchetă e o mizerie de la început. E o anchetă coordonată, e o formă mizerabilă de a ne ataca. Avem printre noi oameni care aparțin altor structuri. Trebuie să luăm urgent măsuri, să identificăm astfel de persoane. Să presupunem că acele print-screen-uri sunt reale. O să îl identificăm. O să vedem ce facem cu avocații noștri. Când cineva dă în public așa ceva, trebuie să vedem ce face legea. Să vedem cine a trădat. Noi verificăm, nu ar fi pentru prima oară. Chiar dacă acest grup ar exista, nu aș putea să spun lucrul acesta.”, a spus Codrin Ștefănescu la Antena 3.

”În PSD sunt sclavi ai noii Securități. Eu am mai spus public, despre anumite personaje din PSD, unii chiar parlamentari, că nu știu ce caută în partid sau în anumite poziții publice.”, a adăugat Liviu Pleșoianu, deputat PSD.

La vârful PSD miroase a trădare. Un pesedist influent pare să fi dat presei mesajele de pe grupul de Whatsapp al social-democraților din perioada celebrei Ordonanțe 13.

„Comunicatori PSD”. Așa se numește grupul de WhatsApp alcătuit din douăzeci și ceva de fruntași PSD. Aproape toți, demnitari publici. Miniștri, foști și actuali, deputați, senatori – spuma PSD – au funcționat atunci ca o celulă de criză, dezvăluie RISE Project

 „Pentru voi, am avut niște mega-întâlniri cu cercul zero din America (…) Daddy’s back! ?”, a anunțat Liviu Dragnea pe grup când s-a întors în țară, pe 19 ianuarie, de la ceremonia de instalare a lui Trump.

Pe afară, era tensiune. Amnistia care se prefigura scotea deja oameni în stradă. 20.000 – numai în ziua aceea.

O zi înainte, Dragnea urechease colectivul dupa episodul cu Iohannis și “elefanții” de la celebra ședință de guvern. Șeful avea regrete tactice: „A prins momentul și a făcut pe șmecherul. (…) Eu nu înțeleg de ce nu vorbim? V-ați ridicat azi toți miniștrii să ieșiți din sală? De ce nu v-ați ridicat să îl lăsați singur?”.

Când aparatul de putere a intrat în ofensivă, strategia se făcea pe grupul de WhatsApp. 

Stare de alertă. 

Ca-ntre miniștri, Olguța Vasilescu îl muncea pe Florin Iordache: „Du-te prin pușcării să vadă jurnaliștii cum trăiesc oamenii. (…) Mergeți la penitenciarul de femei. Mai pe latură umană, așa, poate în decembrie nu s-a dat căldură acolo. Au stat în 9 grade temperatură, a spus Bica la TV. (…) reai, domnule ministru, arată-ne că ai cojones! Și dacă ies 200.000 de oameni, o imagine cu o femeie schimbă tot. Ce dezbatere publică mai vrei, Iohannis? Soția ta poate fi așa. Și Ministerul Sănătății ar fi bine să se implice. (…)”.

Citește totul în articolul: RISE Project a dat drumul la ȚEAVĂ! Dragnea și GUDURĂTORII sunt în sevraj! Fiola și-a închis telefonul!

Galerie foto și documente


Trimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 Informație / Măcelul din 10 august 2018 a avut loc la comanda lui Dragnea, cu complicitatea ministrului de Inter…

2 LIVE Peste 50.000 de români au votat deja în diaspora / GRAFIC Prezența la urne, mai mare decât în primul tur a…

3 VIDEO ALERTĂ / Rareș Bogdan, mesaj de ultimă oră! „Azi începe pedepsirea făptașilor măcelului din 10 august!”

4 Mesajul diasporei pentru Dăncilă!

5 BREAKING Diaspora dă cu votul în Dăncilă de-i zbârnâie mațele! S-au deschis și urnele din UK

recomandări

Te ia DNA: ISU

S-a lansat Milionarul pentru Android! Descarcă din Play Store

Așa arată un cotlet de porc cu sos de pătrunjel și capere