SCANDAL/CURVĂSĂRIE dâmbovițeană cu Gorghiu, Gâdea și Mihalache pe malurile Potomacului!

Curvăsărie penelisto-antenistă-prezidențială la Washington! Comisarul.ro a fost prima și singura publicație din România care încă de miercuri a devoalat motivele pentru care sâmbătă seara, la Munchen, în Germania, mâna dreaptă a președintelui Iohannis, Dan Mihalache, și instrumentul lui Dan Voiculescu, Mihai Gâdea, se aflau la aceeași masă. Băieții erau la drum lung! Și tot noi am scris AICI că „Povestea va continua. Pentru că scandalul Gâdea/Mihalache este abia la început!” 

Mihai Gâdea, discuţii cu liderii americani- a titrat joi postul de televiziune Antena 3. Știre în regim de breaking news. În imagini, cunoscutul realizator al postului din Băneasa era prezentat întreținându-se relaxat cu fostul secretar american al apărării, Donald Rumsfeld. 

Flux24 a aflat culisele aventurii lui Mihai Gâdea pe malurile Potomacului, despre care un fost ministru de externe afirmă că e halucinantă.

Joi, în capitala Statelor Unite, se aflau Dan Mihalache, șeful Cancelariei Prezidențiale, Alina Gorghiu, co-președinte PNL, împreună cu logodnicul său, Lucian Isar, dar și, ce să vezi, Mihai Gâdea.

Citește și EXCLUSIV/MIZERIILE Gâdea și Mihalache, TRASEU COMUN Germania-SUA!

O poveste în care rolul principal îl joacă Alina Gorghiu, co-președintele PNL și de care străin nu pare Dan Mihalache, mâna dreaptă a lui Klaus Iohannis. 

Directorul Antenei 3 a ajuns în Washington D.C de la Munchen, unde a apărut sâmbătă alături de șeful Cancelariei prezidențiale. Dan Mihalache, la o petrecere a sașilor originari din România, eveniment care deja a produs scandal în media datorită alăturării dintre cei doi.

Scandalul pare însă departe de final.

Mai multe fotografii publicate joi aproape în același timp pe facebook de două persoane au devoalat întâmplător acțiunea. Una postată de co-președintele PNL, Alina Gorghiu. Cealealtă de Mihai Gâdea, directorul Antenei 3. 

Aceeași masă, aceleași personaj în fruntea mesei: fostul secretar de stat al Apărării, Donald Rumsfeld. Locația: Washington D.C.

Fotografiile puse una lângă cealealtă indică piesele lipsă din puzzle. 

Într-una din fotografiile publicate de Mihai Gâdea pe facebook se observă și momentul în care Alina Gorghiu părăsește încăperea unde Gâdea a rămas cu Donald Rumsfeld.

Flux24 a întrebat în Statele Unite dacă întâlnirea cu Rumsfeld a fost solicitată separat de Gorghiu și Gâdea sau dacă au fost împreună.

Răspunsul a fost că Mihai Gâdea a ajuns la întâlnirea cu Donald Rumsfeld în delegația Alinei Gorghiu din care au mai făcut parte senatorii Iulian Dumitrescu și Ben Oni Ardelean.

Nu a fost nici o întrevedere acordată domnului Mihai Gâdea, ci în cadrul delegației, iar la final acesta a solicitat să facă o scurtă filmare, iar ministrul a acceptat, a subliniat pentru Flux24 sursa citată.

Nu a fost nimic senzațional, ministrul Rumsfeld primește oaspeți de peste tot, nu a fost nimic special la această întâlnire, a mai subliniat sursa citată.

De asemenea, la una din pozele postate de Mihai Gâdea se poate vedea că în încăpere a rămas agenda roşie a Alinei Gorghiu, scrie și EVZ. Astfel de întâlniri cu foşti oficiali americani fac parte din acţiuni organizate de lobby, fiind contractate contra-cost, subliniază Evenimentul Zilei. 

Îmi mobilizez toate resursele și tot nu mai înțeleg ce se întâmplă ! Rumsfeld are 84 de ani, s-a retras din 2006..., a comentat pe fb fostul ministru de externe, Teodor Baconschi.

Cazul însă naște multe întrebări.

Până la urmă cine l-a introdus pe Mihai Gâdea la Balul Sașilor de la Munchen? Dan Mihalache, șeful Cancelariei prezidențiale? Și de ce?

În cazul Rumsfeld, Flux 24 are confirmările: Mihai Gâdea a ajuns acolo ca un membru al delegației Alinei Gorghiu, adică a unui partid politic.

Pentru ce cel mai important consilier prezidențial și co-președintele partidului lui Klaus Iohannis l-au strecurat la diverse reuniuni la Munchen și Washington D.C pe Mihai Gâdea?

Aceasta e întrebarea! Şi dacă s-a plătit unei firme de lobby, cum afirmă Evenimentul Zilei: Cine a plătit? Şi, mai ales, de ce?

Galerie foto și documente
Trimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 Ce nerușinare! Dăncilă, către participanţii la o întrunire electorală: „Spuneţi-le la toţi că trebuie să ne lu…

2 Așa arată soția premierului desemnat

3 Ipoteză incredibilă! Viorica Dăncilă ar fi cea pe care paznicii de la Casa Albă au confundat-o cu Floricica Da…

4 Se prăbușește regimul! Surse PSD: Dragnea a angajat în administrația centrală peste 3500 de apropiați ai inter…

5 Să-l salte procurorii! „Mi-a cerut să rețin avioanele la sol în ziua moțiunii!” Acuzații grave ale fostului di…

recomandări

Te ia DNA: Marilena Bogheanu

S-a lansat Milionarul pentru Android! Descarcă din Play Store

Ce se întâmplă când pui un GoPro pe placa de surfing