SCANDALOS. Un şofer INTIMIDAT de reprezentanţii unei firme de RIDICĂRI AUTO

SCANDALOS. Un şofer INTIMIDAT de reprezentanţii unei firme de RIDICĂRI AUTO

Maşina a fost ridicată cu tot cu şofer / FOTO: www.opiniatimisoarei.ro

Pentru ca proprietarul refuza sa coboare, cei de la firma de ridicări maşini Ingerii Galbeni din Timişoara, sustine omul, ar fi incercat sa-l intimideze si s-au apucat sa faca ture prin parcare accelerand. Doar doar, soferul se va speria si va decide sa se dea jos, scrie opiniatimisoarei.ro.

Adrian Galea a povestit că duminică seară si-a lasat masina de serviciu acolo si a mers sa joace o partida de fotbal pe un teren din apropiere de Spitalul Judetean. In jurul orei 22.00, cand s-a intors sa-si ia autoturismul, i-a vazut pe cei de la Ingerii Galbeni ca tocmai i-l ridicasera pe platforma unei autospeciale.

Soferul sustine ca s-a oferit sa le plateasca pe loc amenda, de 700 de lei, dar a fost nevoit sa faca apel la mai multi prieteni cu care jucase fotbal pentru a strange suma la acea ora. In timp ce facea cheta, angajatii de la Ingerii Galbeni si-au pierdut rabdarea si au vrut sa plece cu masina. In cel moment, omul, disperat ca era vorba de masina de serviciu de care a doua zi avea mare nevoie, a hotarat sa gaseasca o solutie pentru a-i impiedica pe cei de la firma de tractari sa plece cu autoturismul lui. S-a urcat pe platforma si a deschis portiera.

In acel moment, conducatorul autospecialei s-a apucat sa faca ture prin parcare cu tot cu soferul cocotat langa masina. Prietenii soferului au cerut la 112 ajutorul politiei si jandarmilor. Pana la venirea fortelor de ordine insa, spiritele s-au calmat. Cei de la Ingerii Galbeni au primit banii de amenda si au eliberat autoturismul.

Sursa: realitatea.net


Citește și:

populare
astăzi

1 Va fi asfaltat cel mai vechi drum din țară, o variantă mai scurtă cu 30 de km la Valea Oltului!

2 Florin Călinescu, dividende de peste un milion de lei...

3 Foarte interesante amănunte...

4 VIDEO Ultimele imagini cu Putin, la slujba de Paște...

5 O femeie indiană și-a reclamat soțul pentru ce a forțat-o la „relații sexuale împotriva naturii cu orice bărbat, femeie sau animal”