Scandalul falsului sex oral/„Nu este o gogoriță de cancan, este real și s-ar putea să se transforme într-o chestie foarte urâtă”

Scandalul falsului sex oral/„Nu este o gogoriță de cancan, este real și s-ar putea să se transforme într-o chestie foarte urâtă”

„Bineînețeles, sunt ironic, dar este important să știți că scandalul dintre fostul președinte al PSD și Irina Tănase nu este o gogoriță de cancan, este real și s-ar putea să se transforme într-o chestie foarte urâtă.”, scrie Liviu Alexa pe Strictsecret.ro. Liviu Alexa este un fost lider al PSD Cluj.

Liviu Dragnea și Irina Tănase s-au despărțit! Când toată lumea aștepta anunțul nunții, fostul lider PSD a plecat pur și simplu de acasă. Surse din anturajul celor doi au declarat pentru Click! că Liviu Dragnea s-a supărat foarte tare și nu a mai așteptat nici măcar o discuție lămuritoare cu Irina, după un prieten i-a prezentat un filmuleț trucat cu iubita tinerică. Acum, politicianul e de negăsit, iar familia sa e foarte îngrijorată.

Potrivit informațiilor Comisarul, filmulețul trucat care l-a enervat pe Dragnea conținea o partidă de sex oral.

”I-a dat Irinei doar un mesaj, aceasta n-a apucat nici să se apere. Nimeni nu poate să ia legătura cu el, nici măcar copiii lui, toată lumea este îngrijorată. Irina este nevinovată, nu i-a greșit cu nimic și îl iubește. Cineva din anturaj nu îi dorește împreună și a făcut tot posibilul să se bage între ei. Liviu nu mai vorbește nici cu cei mai apropiați prieteni. Nu ascultă pe nimeni, doar pe omul acesta”, a adăugat sursa Click.

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Șeful Armatei Ucrainei se dă cocoș: Putem distruge şapte tancuri ruseşti în 36 de secunde

2 Un colier uman?

3 O polițistă s-a împușcat în cap, în wc-ul unei gări din Mehedinți

4 De citit ce spune generalul Wesley K. Clark...

5 VIDEO Macron, cu ochii pe Rareș Bogdan după cererea sa privind România