Scandalul sexual din TVR ia amploare! Dezvăluirile victimei, Nadine Vlădescu

Scandalul sexual din TVR ia amploare! Dezvăluirile victimei, Nadine Vlădescu

Nadine Vlădescu, jurnalistă TVR la secția Cultural, a trimis un drept la replică , în care răspunde afirmațiilor lui Marian Olaianos din interviul publicat de gsp.ro pe 15 februarie. Vlădescu a depus 3 plângeri penale împotriva lui Olaianos, pentru loviri și alte violențe, violarea vieții private și șantaj.

  • CONTEXT:Gazeta Sporturilor a dezvăluit pe 8 noiembrie 2022 că Marian Olaianos e acuzat că a bruscat-o și a lovit-o pe Nadine Vlădescu, colega de la secția Cultural cu care avusese o aventură
    După incident, Vlădescu a depus o plângere la conducerea TVR-ului. „Olaianos m-a înjurat, m-a lovit cu palmele, cu pumnii și cu un set de chei, m-a strangulat și m-a dat cu capul de perete", a susținut aceasta. La rândul lui, Olaianos a reclamat că a fost hărțuit sexual.
  • Zilele trecute, gsp.ro dezvăluit că Dan Turturică, președintele TVR, a primit raportul final în cazul de agresiune pe numele lui Marian Olaianos. Cei trei membri ai comisiei de cercetare din TVR i-au recomandat președintelui-director general al postului public, Dan Turturică, ca Olaianos să fie demis.
    Gazeta a dialogat cu comentatorul sportiv, care a anunțat că își va „căuta dreptatea în instanță” în cazul în care îi va fi desfăcut contractul de muncă.
  • În declarații date pentru gsp.ro , Olaianos spune că nu a lovit-o pe Nadine Vlădescu, fapt consemnat și de comisia TVR care a cercetat imaginile de pe camerele de supraveghere. El a mai adăugat că Vlădescu nu ar fi adus în fața comisiei niciun certificat medico-legal, prin urmare nu a putut proba agresiunea invocată. Mai mult, el susține că Nadine Vlădescu i-ar șantaja pe șefii TVR pentru că ar deține informații confidențiale despre unii dintre aceștia!
Drept la replică de la Nadine Vlădescu, după interviul cu Marian Olaianos:

gsp.ro publică dreptul la replică trimis redacției de către Nadine Vlădescu. Documentul integral, de 11 pagini, este atașat mai jos. Câteva pasaje din acesta:

Așa cum am precizat și în fața Comisiei, dar și în plângerile penale împotriva agresorului meu, acesta m-a înjurat, m-a lovit cu palmele, cu pumnii și cu un set de chei în cap, peste față, urechi, brațe, corp, m-a strâns de gât, m-a dat cu capul de perete și m-a lovit cu pumnul în sânul drept.

La momentul strangulării și lovirii cu capul de perete, surprins de filmarea din clădirea Președintelui - Director General (care arată doar o mică parte a agresiunii), el s-a asigurat – și înainte, și după agresiune – că nu vine nimeni și nu-l vede nimeni lovindu-mă.

Nu cred că dl Olaianos a fost la primul gest de violență extremă față de o femeie, acesta neavând nicio tresărire și niciun recul în momentul în care m-a lovit în mod repetat, perfect lucid și conștient de ceea ce face, cu sânge rece și sadism.

Eu nu am adus în discuție familia lui și nu i-am cerut niciodată s-o părăsească, el este cel care a făcut-o, plângându-se permanent că are o căsnicie nefericită, că “dragostea s-a stins”, că dorește să mă iubească și să fie iubit de mine, că “vreau să fiu iubitul tău sau nimic” și că dacă eu nu-l voi iubi cum mă vă iubi el, asta “îl va distruge, îl va face să zacă și să fie nefuncțional”.

Ulterior agresiunii din 17 octombrie, când am pus capăt relației în ciuda “ofertelor” sale de a continua relația, dl Olaianos m-a amenințat și șantajat în toate formele, ca să-mi retrag sesizarea și plângerile penale, inclusiv prin șantaj emoțional, pretinzând că “dispare”, “se sinucide”, “se aruncă din Turnul televiziunii”, dar și că “s-a terminat cu tine sau cariera ta” ori “nu știi cu cine te pui, pentru că sunt nepot de legionar”.

Adevărul e că n-a avut o ieșire nervoasă și că m-a lovit și agresat cu sânge rece, perfect conștient de ce face, cu sadism și într-o manifestare de forță și control specifică unui agresor căruia îi face plăcere să abuzeze. Pentru faptul că m-a lovit în mod repetat am dovezi foarte concrete, inclusiv mesaje scrise și înregistrări audio în care el însuși recunoaște acest lucru.


De exemplu, în data de 9 noiembrie 2022, când i-am spus că “au trecut trei săptămâni și jumătate de când m-ai lovit în cap și mă simt foarte rău”, el răspunde: “Îmi pare rău”.

Sau, în dimineața zilei de 7 noiembrie, când eu îi spun că „nu există scuză pentru violență!”, el răspunde: „Știu că nu există”. Sau, la afirmația mea: „Motivul pentru care mă aflam la tine în birou atunci era profesional. Nu există o explicație pentru violență și pentru că m-ai strâns de gât și am ajuns la două spitale de urgență”, el răspunde: „Știu că nu există nicio explicație și eu regret nespus ce s-a întâmplat”.


Citește și:

populare
astăzi

1 Israelul retrage din serviciu bateriile sale de rachete Patriot. Cum explică experții decizia și ce se poate întâmpla cu ele

2 Misterul bărbatului răpit din parcarea Cortina Residence din Sectorul 1

3 „Încercați să deschideți negocierile, implicați-i pe chinezi și puneți arma pe masă”

4 Nu are noroc în dragoste și a ieșit cu 6 bărbați în 7 luni ca să-și găsească „jumătatea”

5 VIDEO „Femeile din România și cele din Italia sunt foarte diferite”