Scenariu PSD. Președintele va fi pus sub acuzare pentru înaltă trădare! Vom avea alegeri prezidențiale în iunie-iulie

Scenariu PSD. Președintele va fi pus sub acuzare pentru înaltă trădare! Vom avea alegeri prezidențiale în iunie-iulie

Scenariu PSD. Președintele va fi pus sub acuzare pentru înaltă trădare! Vom avea alegeri prezidențiale în iunie-iulie. Deja a și fost desemnat procurorul care să-l pună sub acuzare pe președintele României Klaus Werner Iohannis. Conform scenariului, se estimează ca funcția de președinte să fie vacantată spre sfârșitul lunii iunie-începutul lunii iulie.

 Dragnea tocmai a pus mâinile pe datele preliminare ale sondajului național comandat de PNL la nivel național(s-au făcut sondaje separate în toate județele). Iar datele din acest sondaj arată că în pofida tuturor datelor fluturate în ultimele săptămâni, la alegerile pentru europarlamentare PSD ar putea obține singur peste 40% din mandate. De exemplu, în județul Galați PNL stă atât de prost încât s-a considerat că sondajul este greșit și s-a decis refacerea culegerii datelor din teren. Iar în toate județele din sudul României PSD trece lejer de 50%. 

De aceea, conform scenariului de la acest moment, primul tur al prezidențialelor ar putea avea loc în aceeași zi cu alegerile pentru Parlamentul European. Tot conform aceluiași scenariu, începând din luna ianuarie, Dragnea va trece la racolarea masivă de parlamentari și primari PNL.

Atât, deocamdată.



Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

2 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

3 VIDEO București 2024...

4 Așa o fi?

5 Misterioasa decizie a Armatei Chinei...