Scenariul apocaliptic prezentat un propagandist rus: rachetă nucleară într-un supervulcan

Scenariul apocaliptic prezentat un propagandist rus: rachetă nucleară într-un supervulcan

Propaganda Kremlinului marchează un an de război cu un nou scenariu apocaliptic: lansarea unui rachete nucleare Sarmat în supervulcanul din Parcul Național Yellowstone.

Fostul ofițer de marină Konstantin Sivkov a amenințat SUA cu un atac nuclear în Parcul Yellowstone

Vladimir Putin a spus marți, în discursul adresat națiunii, că Rusia va acorda o atenție sporită întăririi capacităților sale nucleare terestre, maritime și aeriene. El a anunțat ieșirea Rusiei din tratatul de control al armelor strategice și posibila desfășurare în acest an a rachetelor balistice intercontinentale RS-28 Sarmat.

Sivkov a a amenințat SUA cu rachete Sarmat

Conform Spotmedia, Anton Gherașcenko, consilierul ministrului ucrainean de Interne, a postat pe Twitter două fragmente din emisiunea realizatorului rus de televiziune Vladimir Soloviov, unul dintre cei mai înverșunați propagandiști ai Kremlinului , în care fostul ofițer de marină Konstantin Sivkov a vorbit despre folosirea rachetei Sarmat împotriva Statelor Unite.

Sivkov a spus că rachetele Sarmat pot arunca „un număr mare de focoase asupra țintei" și că Statele Unite sunt vulnerabile în fața acestei arme care prezintă o amenințare pentru vulcanul Yellowstone .

Fostul ofițer amenință cu declanșarea de cutremure

Fostul ofițer rus a vorbit și despre posibilitatea ca armata rusă să declanșeze un cutremur în SUA. El a adăugat că submarinul nuclear Belgorod navighează în prezent în Oceanul Pacific, iar faliile seismice San Andreas și San Jacinto din California sunt localizate aproape de ocean: „Iar aceste falii, dacă sunt activate, pot declanșa activarea întregului Cerc de foc al Pacificului. Care include aceste falii, apoi vine Yellowstone, pe urmă vulcanii din Insulele Aleutine", a explicat Sivkov.

Acesta și-a continuat scenariul apocaliptic: „În primul rând, aceste rupturi vor exploda, vor doborî întreaga coastă de est a Statelor Unite, iar în al doilea rând, ar putea arunca în aer acest vulcan".

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Nu le zice rău Ciucă...

4 Era omul Rusiei? / O anchetă de contraspionaj duce la demiterea comandantului polonez al EUROCORPS, locotenent-generalul Jaroslaw Gromadzinski

5 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”