Scene bizare cu ministrul Ioana Petrescu la Guvern

Scene bizare cu ministrul Ioana Petrescu la Guvern

La Guvern, fuga de întrebările incomode ale jurnaliștilor e pe cale să devină obişnuinţă. Premierul Victor Ponta e campion, dar nici noul ministru de Finanțe, Ioana Petrescu, nu e departe. Marți, Ioana Petrescu le-a dovedit jurnaliștilor prezenți la o conferința de presă că nu știe ce înseamnă de fapt că un proiect se află în dezbatere publică.

Ministrul a ținut să se contrazică cu jurnaliștii care îi atrăgeau atenția că proiectul de modificare a Codului Fiscal nu se află în dezbatere publică, nefiind postat pe site-ul Ministerului. Petrescu a susținut că proiectul se află însă în dezbatere, pentru că el este discutat cu mediul academic și cu cel de afaceri. Jurnaliștii i-au atras atenția că asta nu înseamnă că documentul se află în dezbatere publică. Ministrul a dat să plece grăbită din sala de presă, a mai luat o întrebare, după care a ieșit repede, în timp ce jurnaliștii aproape țipau de ea: "De ce fugiți de întrebări?"


Citește și:

populare
astăzi

1 Anumiți „grei” din intelligence beneficiază de o protecție specială, care îi face imuni?

2 Încă o dovadă a „corectitudinii” occidentale... Ți se face scârbă când citești așa ceva...

3 Surprinzătorul nume ales de Polonia pentru avioanele lor F-35 / Imagini în premieră din SUA cu primul F-35 polonez, aproape finalizat

4 Interesante amănunte / Într-o veche mină din Bihor zace cheia care poate salva Europa din dependența de China

5 Degringoladă la Rapid / Săpunaru, monument de nesimțire. „Ori te lași, ori îl dai afară”