Scene HALUCINANTE la Antena3! Udrea a intrat în direct să se plângă și să-l văicărească pe Voiculescu! Gâdea a intrat și el, s-o înjure!

Scene HALUCINANTE la Antena3! Udrea a intrat în direct să se plângă și să-l văicărească pe Voiculescu! Gâdea a intrat și el, s-o înjure!

Scene halucinante la Antena 3, în direct, la emisiunea Danei Grecu. Elena Udrea a intrat în direct să se plângă după condamnare și să-l văicărească pe pușcăriașul Voiculescu, „victimă” a Sistemului, ca și ea! De remarcat că Antena 3 a fost prima televiziune la care a intrat! Imediat s-a cerut în direct și Gâdea. Care a luat-o la înjurături! În același timp, la cocina lui Ghiță, Băsescu spumega de disperare!

Ce a spus Udrea la Antena 3

Elena Udrea a vorbit, în exclusivitate la Antena 3, despre condamnarea primită în dosarul ”Gala Bute”, pe care o consideră abuzivă. Totodată, Elena Udrea a lansat un atac virulent la adresa ”sistemului”, pe care îl consideră responsabil de sentința judecătorilor și de care s-a disociat, întrebată fiind de ce nu a reacționat în această privință în perioada în care Traian Băsescu era președinte.

”Nu cred că din cauza mea au intrat oameni nevinovați în pușcărie. Faptul că am făcut parte dintr-o guvernare nu înseamnă că nu se pot face abuzuri împotriva mea. E adevărat că există dosare care se judecă corect, care sunt trimise înapoi, mai ales în ultimul an. Dosarul meu a fost pornit acum doi ani, când nici frunza nu mișca împotriva doamnei Kovesi. Din păcate mai sunt judecători care mai tremură în fața sistemului. Dacă în Gala Bute a avut loc vreo ilegalitate, vreo ilegalitate săvârșită de către Elena Udrea, de ce nu s-a descoperit încă din 2010, de când datează acest dosar? Dacă doamnei Kovesi i-a fost frică să mă acuze când statea cu mine la mese, acum trebuie să o credem, când este alt regim la putere? Astfel de situații nu se întâmplau când era Traian Băsescu la Cotroceni. Fratele fostului președinte a fost arestat când acesta era la Cotroceni. Doamnei Kovesi și sistemului nu le era frică, dacă au făcut asta. Eu vă asigur că niciodată, dacă ar fi fost altfel ar fi fost procurori care ar fi spus acum, sistemul se apăra pe sine. Dacă sistemul a decis să-l aresteze pe Voiculescu, nu pentru Băsescu a făcut-o. Eu mi-am asumat că poate nu știam care erau acțiunile sistemului, dar când mi-am dat seama de ce se întâmplă am ieșit și am spus public.Nu știam că sistemul format dintr-un general de Securitate, de SRI, șefa DNA, șefa ICCJ, încearcă să pună mâna pe putere. Notele SRI nu făceau referire la Elena Udrea. Dacă aveau vreo bănuială că eu am făcut ceva, de ce nu i-au spus nimic președintelui? Am văzut aceste note ale SRI. Informațiile care erau nu erau despre Udrea, ci despre acești oameni care făceau afaceri între ei. Declarațiile lor sunt folosite doar acestea ca probă împotriva mea. Vă promit că vom discuta aceste subiecte dacă mă invitați” a spus Elena Udrea.

Udrea afirmă că mai are ași în mânecă și amenință cu dezvăluiri despre judecătorii de caz.

”Consider că această sentință este abuzivă, că este o victorie de etapă a sistemului. Cred că judecătoarelor le-a luat atât timp să se gândească cum să dea pedepsele să cadă logic. Nu există nimic. Există o declarație a lui Nastasia că a primit o geantă. Pe această declarație eu am fost condamnată. Cred că la Nastasia s-a oprit, altfel nu îmi imaginez cum și-a făcut averea pe care o are. Bătălia este pe viață și pe moarte. Mai am foarte multe lucruri de spus, inclusiv despre cele care m-au judecat. Nu am vrut până acum să se considere că pun presiune pe completul de judecată” a mai spus Elena Udrea.

Replica lui Gâdea:

”Am trăit să o văd și pe asta. Sunt niște mafioți! După ce a încercat să distrugă Antena 3, acum a intrat în direct. În cazul ei nu e un abuz, această condamnare. Are un tupeu nemărginit, ea zice că a luptat pentru drepturi. Nu, nu, nu! Azi s-a făcut justiție, dar mai avem nevoie de o decizie. Ea nu e printre victime, ci printre călăi. O sngură satisfacție am în această seară: am văzut, în această seară, care a rămas, emite, deși Băsescu a făcut tot ce se putea face pentru a închide acest post de televiziune. Să o văd în pragul pușcărie plângând că e abuzată, e un supliment de dreptate. Va veni și ziua în care cei de la Antena 3 se vor bucura de dreptate. Decizia de la ÎCCJ e una corectă.”, a spus Mihai Gâdea.

 
 
 
 


 


Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Încep să apară dezvăluirile „hard” despre „fratele” Tate în presa tabloidă britanică

2 Pesedistul Bădălău despre șefa CNI: Fă, mânca-mi-ai …(cuvânt obscen)…dacă nu te calc în picioare, dacă nu îmi dai sala de sport.”

3 Cea mai tare imagine cu noul președinte al Cehiei!

4 Amantlâc cu iz de telenovelă / Oana Zăvoranu a chemat Poliția acasă, după ce a descoperit ce face Ashraf

5 Foarte interesant!