Scene incredibile după Alkmaar - Legia Varșovia. Jucători arestați și duși la secția de poliție VIDEO

Scene incredibile după Alkmaar - Legia Varșovia. Jucători arestați și duși la secția de poliție VIDEO

Întâlnirea dintre Alkmaar - Legia varșovia (1-0), contând pentru grupele Conference League a avut parte de scene neverosimile. Jucătorii polonezilor, staff-ul acestora, pe de o parte, și poliția olandeză, pe de alta, s-au încăierat, batavii arestând doi fotbaliști ai oaspeților.

Josué și Radovan Pankov au fost coborâți din autocar și duși la secția de poliție, iar patronul formației poloneze a fost lovit în figură de oamenii legii. Să vedem de la ce a placat scandalul. Potrivit jurnaliștilor aflați la fața locului, jucătorii şi staff-ul celor de la Legia Varșovia au ieșit de la vestiare, după ce s-au schimbat, și au mers către autocarul echipei. Organizatorii au hotărât să închidă stadionul, deoarece au considerat că fanii polonezi care plecau în același timp ar fi constituit o amenințare.

Această decizie a dus la certuri și încăierări între fotbaliștii oaspeților, staff-ul Legiei și polițiștii olandezi, iar patronul clubului, Dariusz Mioduski, a fost lovit cu pumnul în figură.

În urma acestor incidente, forțele de ordine au cerut ca doi dintre fotbaliști, Josué și Radovan Pankov, să coboare din autocar, altfel vor interveni și îi aresta pe toți cei aflați înăuntru. Cei doi jucători s-au conformat și au fost duși sub escortă la o secție de poliție , iar antrenorul Kosta Runaić, managerul Konrad Paśniewski și un avocat s-au urcat într-un taxi și i-au urmat. Piotr Kamieniecki, reporter la TVP Sport, a dezvăluit că „situația lui Josue și Pankov este complicată” pentru că poliția nu vrea să discute cu consulul Poloniei.

Fanii Legiei sunt printre cei mai fanatici din Europa. Foto Facebook

La un moment dat, paza a închis poarta de la intrare, nimeni nu știe de ce. Autobuzul era parcat chiar acolo. Am cerut securității de mai multe ori să deschidă. Polițiștii au început să fie foarte agresivi față de jucători, membri ai staff-ului, chiar și față de președintele Mioduski. Trebuie să spun că unul dintre oficialii noștri a fost bătut.

Președintele Mioduski a înregistrat totul cu un telefon care i-a fost luat. Pankov și Josue n-au revenit nici acum la echipă și nu știm încă de ce au fost reținuți. Avocatul clubului nostru a rămas la fața locului și în prezent discută cu UEFA”, a declarat Aleksandra Kalinowska, manager de comunicare și marketing la Legia Varșovia.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Ce se întâmplă? / Bombardiere strategice americane B-52H au înconjurat enclava rusă Kaliningrad de la Marea Baltică

2 Horoscop joi, 30 mai. Racii sunt prea curioşi, iar fecioarele nu se pot concentra

3 N-o să vă vină să credeți, dar acest articol a fost publicat în revista SRI...

4 VIDEO Surpriză de proporții, drona care ar fi lovit radarul din Rusia ar fi de fabricație portugheză

5 O lege mai mult decât interesantă promulgată de președintele Iohannis...